Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sexuální rekordy: nejvetší penis, vagína a nejstarší prostitutka

Pak se také dozvíte, kdo je nejplodnější ženou a jak daleko může doletět mužské sperma...

Nejdelší penis
Oficiálně nejdelší penis změřil a potvrdil doktor Robert Dickinson. Bylo to počátkem dvacátého století. Jeho míry byly: 34 centimetrů na délku a  po obvodu 16 cm.

Největším mužským pohlavním orgánem současnosti se pyšní Jonah Falcon. Jeho penis byl změřen v televizím speciálu a měření potvrdila také délku 34 centimetrů. Šířka se nekontrolovala.

Největší vagina
Největší vaginou historie nosila skotská obryně Anna Swanová, která žila v letech 1846-1888. Narodila se jako dítě normální velikosti, ale v devatenácti měřila bezmála 240 centimetrů. Živila se tím, že objížděla města a ukazovala se. Zamilovala se do Martina Batese, rovněž obra. Když se v roce 1872 vzali, vytvořili nejvyšší manželský pár světa a tento rekord dosud nikdo nepřekonal.

Jejich společné dítě po porodu vážilo 11,8 kilogramu a hlavička měla po obvodu 48 centimetrů. Bohužel dítě přežilo jen několik hodin. Jelikož Anna rodila přirozenou cestou, musela se její vagína roztáhnout tak, aby dítě prošlo. Z toho se odvozuje velikost vagíny Anny Swanové.

Nejplodnější matka – 69 dětí
Za ženu, která porodila nejvíce dětí, je považována Valentina Vasiljevová, která žila v druhé polovině osmnáctého století v Rusku. Záznamy potvrzují, že dala život 69 dětem: porodila celkem 16krát dvojčata, 7krát trojčata a 4krát čtyřčata. Znamená to, že za život zažila celkem sedmadvacet porodů. Na tu dobu je rovněž neuvěřitelné, že 67 z jejích dětí se dožilo dospělosti.

Žijící nejplodnější matkou je Leontina Albina ze San Antonia v Chile. Nyní pětašedesátiletá žena tvrdí, že je matkou 64 dětí, ale zdokumentováno je jich pouze 55.

Ženou, která porodila nejvíc dětí, aniž měla dvojčata, trojčata atd., je Livia Ionceová. Původem Rumunka porodila v Kanadě 18 dětí.

Nejdelší dostřel spermií
Závody se konají ve všem, i v doletu spermatu. Rekordmanem v této disciplíně je Horst Schulz, kterému to dolétlo za hranici šest metrů. Zkoušel to také do výšky, jeho semeno vylétlo 370 centimetrů vysoko, při rychlosti 70 kilometrů za hodiny. Slušnej bourák...

Nejstarší prostitutka světa – 82 let
Prostituci se říká nejstarší řemeslo světa, ale bývá provozováno ženami spíše mladších ročníků. Z pochopitelných důvodů. Ovšem muži mají různé choutky a tak se dokáže uživit i prodejná žena ve věku 82 let. Přezdívá se jí Babička a její rajón je v Taipei v Tchaj-wanu. Šlapat začala ve 40 letech, když její manžel po dvaceti letech manželství zemřel a ona neviděla jinou možnost obživy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 157