Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
důchodce na vozíku / foto: repro Sky

VIDEO: Důchodce na skútru veze obří koberec

Zablokoval celý jízdní pruh.

Zejména v západní Evropě používají důchodci pojízdné vozíky, aby nemuseli tolik chodit. Obvykle s nimi jezdí klasicky po chodníku a vezou maximálně nákupní tašku.

Blokoval provoz
Důchodce na tomto videu si však vzal o poznání větší sousto. Zřejmě se rozhodl ušetřit za dovoz až do domu a z obchodu si vyzvedl obří koberec právě na svém vozíkovém skútru.

Příliš se s tím nepáral, položil koberec na sebe a neohroženě vyjel na silnici, protože na chodník už by se tuplem nevešel. I takhle totiž zabral jeden jízdní pruh a brzdil provoz.

K nehodě nebylo daleko
Celou záležitost v jednom britském městě zaznamenal dvacetiletý Gary McKenna. Ten potvrdil, že situace nejednou vedla málem k nehodě. Mnohá auta se koberci sotva vyhnula.

Důchodci na vozíku s kobercem to ale divné nepřišlo a hlemýždí rychlostí drandil dál, nejspíš až domů, kde si koberec rozbalil na podlahu.

Zajímavé je, že důchodce svým činem neporušil žádný předpis. Podle policie se totiž zákaz převozu nebezpečných předmětů nevztahuje na pojízdné vozíky. Policejní mluvčí však dodal, že řidič má povinnost jet bezpečně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8