Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kristen Stewart / foto: blog.newsok.com

Kristen Stewartová: Místo role jí nabídli práci striptérky

Hollywoodská herečka Kristen Stewartová byla velmi překvapená, když jí místo nové role nabídli práci striptérky.

Mladá herečka navštívila několik striptýzových barů v New Orleans, aby si v tomto prostředí nastudovala svou roli v novém filmu Welcome to the Rileys.

Udivilo ji, kolik nabídek na práci sexy tanečnice během svých výletů dostala. "Byla jsem překvapená, jak jednoduché je začít vystavovat na odiv svou sexualitu," kroutí nevěřícně hlavou.

"Šla jsem do jednoho striptýzového klubu a ředitel s návrhářem kostýmů a dalšími divnými lidmi, kteří vysedávají ve striptýzovém klubu v pravé poledne, mi rovnou nabídl práci," říká sympatická herečka se smíchem.

Okouzlila New Orleans
Kristen se ve filmu objeví v roli dívky, která je na útěku z domova a stane se striptérkou. Když si Stewartová zkoušela své ultrakrátké kostýmy a procházela se v nich na ulici v New Orleans, byla překvapená, jakou pozornost jí věnovali muži v okolí.

Kráska z filmové série Twilight, která má za přítele hereckého kolegu Roberta Pattinsona, vysvětlila v rozhovoru pro MTV News: "Chodit v takových hadrech po New Orleans, tak sbalím chlapa raz dva. Ale tohle bych nikdy neudělala!"

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5