Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sámer Issa byl na Ibize s Paris Hiltonovou

Sámer Issa se nemíní svazovat nějakým milostným vztahem. Nedávno oslavil pětadvacetiny a pracuje na své kariéře.

Devatenáctého listopadu odlétá do Moskvy, kde se prosadil už před třemi lety. Vystoupí i s českými a ruskými hokejisty – celebritami.

"V Moskvě mám tým lidí, se kterými spolupracuji. Jsou to dokonalí profíci," svěřuje se Korzu finalista z první série SuperStar.

Rusové mu pomáhají
Ke svým nedávným pětadvacetinám dostal také dar - cestu kolem světa. Potěšila ho víc než loňský výlet balonem, který nevyužil, nebo pozemek na Měsíci.

"V Rusku budu vystupovat na třech místech. Nejvíce se těším na exhibici českých a ruských hokejistů - celebrit, na které zazpívám a zatancuji. Rusové mě prosazují také v zahraničí. Díky nim jsem prožil dva krásné měsíce na Ibize. Byli tam světoví dýdžejové a třeba také Paris Hilton. Uspořádal jsem i vlastní house party na lodi. Jsem volný jako pták, nelítám za ženskými, ale za svými sny," libuje si Sámer, který bude vystupovat již 6. listopadu v paláci Žofín na Miss Praha Open.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36