Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Modelka v ringu s odhaleným ňadrem!

Přítelkyně udělala boxerovi radost hned dvakrát.

Britský boxer Carl Froch, přezdívaný Kobra, se stal v Helsinkách mistrem světa organizace WBC v superpolotěžké váze. Ještě větší pozornost než jeho vítězství však na sebe upoutala Frochova přítelkyně, modelka Rachael Coardinglyová.

Neposedné prso

Když totiž novému šampiónovi v ringu před vyprodaným hledištěm, televizními kamerami a objektivy fotoreportérů blahopřála, vyklouzlo jí z výstřihu ňadro.

Německý server bild.de označil její neposlušný dekolt výrazem "sehr freizügig", což lze z němčiny přeložit jako "velmi volný", ale i jako "velmi volných mravů".

Kráska však nečekaný malér zvládla graciézně a vzápětí své obnažené půvaby zase zahalila.

magazin.cz

Konec abstinence
Roztouženým hlasem pak oznámila, že právě skončila osmitýdenní sexuální abstinence hvězdného páru, kterou musel nový šampión dodržovat v rámci tréninku a příprav na finálový mač.

"Pás pro mistra světa si s sebou vezmeme do hotelové postele," prohlásila Rachael.

Její 186 centimetrů vytáhlý miláček vybodoval v ringu během dvanácti kol německého boxera Artura Abrahama řečeného King. Ten je rodákem z arménského Jerevanu a před svým příchodem do Německa se jmenoval Avetik Abrahamjan.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11