Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eliška Bučková / foto: Korzo

Bučková přibrala s Noidem šest kilo! Musí je shodit

Spokojenost v lásce má i svá negativa.

Česká Miss 2008 Eliška Bučková se vrátila z dovolené v Egyptě, kterou poprvé prožila se svou novou láskou, Vaškem Noidem Bártou. A zjistila, že má nějaké to kilo navíc.

Už není nejhubenější
„Co jsem s Vaškem, přibrala jsem dokonce šest kilo,“ prozradila Eliška. Jenomže to je pro modelku, která si vydělává na zahraničních molech, hrozná zpráva. Eliška Bučková je totiž považována za jednu z nejhubenějších českých a v zahraničí nejžádanějších missek, která si na svém zjevu nechala upravit pouze odstávající uši.

„Opět poletím do Milána, kde mám další smlouvu. Raději pracuji v zahraničí než v Česku. Jednak je tam větší finanční ohodnocení a vůbec, modeling je tam kvalitní. Tady předvádí modely kdejaká holka,“ říká Bučková natvrdo.

Dieta a zase dieta!
Podle Elišky prý v zahraničí vůbec nezáleží na tom, jestli je misska, nebo herečka, dívka musí mít určité míry a pak se musí líbit klientovi. Když poprvé přijela do Milána, všichni z ní byli nadšeni, zato v Česku ji prý hanlivě označovali za anorektičku.

„Teď prostě musím zhubnout. Když přiberu, jde mi to všechno do zadku a do boků, takže mě čeká cvičení a omezený jídelníček,“ řekla Eliška.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9