Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Alba / foto: Shutterstock

Alba a Hudson si naplácaly na holou… a vyhrály!

Na internetu nyní můžete srovnávat zajímavé filmové scény s herci v Adamově i Evině rouše.

Web, který se zaměřuje na scény zachycující nahé celebrity, letos uspořádal již po dvanácté žebříček nejlepších „nahých scén“ pod názvem 12th Annual Anatomy Awards.

MrSkin.com, který pod vedením Jima McBrida nabízí filmové recenze, fotky a klipy z aktuálních filmů, nyní uvádí některé hvězdy s jejich „nahými filmovými scénami“, jež se v uvedeném žebříčku umístily na předních místech.

Vyberte si podle věku
Nejvyšší ocenění v kategorii „Nejlépe obnažený nad čtyřicet“ získala herečka Lucy Lawless za svou roli ve filmu Spartakus.

Modelka a herečka Kim Kardashian zase zvítězila za „Nejlepší bikiny“ v seriálu Kourtney and Khloe Take Miami (Kourtney a Khloe dobývají Miami).

Na holou!
Herečka Jessica Alba a Kate Hudson zvítězily v kategorii „Nejlepší scéna se vzájemným naplácáním na holou“. Obě v této lechtivé scéně můžete vidět ve filmu The Killer Inside Me (Vrah ve mně).

„Obezřetně se radím s lidmi, kteří mají na starost obsah stránek a úvodník, abych náhodou nepřehlédl nějakého hodnotného kandidáta,“ uvedl McBride pro zpravodajský portál Fox News.

„Zatím nikdy neprobíhal žádný obřad a ani předávání cen. Ale už jsme o tom mluvili a v budoucnu k tomu může dojít,“ dodal.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6