Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: WENN.com

Harry Potter se zamiloval!

Herec Daniel Radcliffe (21) přiznal, že je zamilovaný, má lásku na dálku.

Herec Daniel Radcliffe (21), představitel Harryho Pottera, se bude muset naučit, jak se vyrovnat s odloučením. Za pár týdnů začíná hrát na Broadwayi, ale své srdce nechá v Londýně. Radcliffe se chystá hrát v New Yorku v muzikálu How To Succeed In Business Without Really Trying.

Na roli se prý už těší, ale v osobním životě mu pobyt za oceánem přidělá spíše starosti. Mladý herec o svém osobním životě mluví málokdy, ovšem teď konečně přiznal, že chodí s Olive Uniackeovou (20), nevlastní dcerou Davida Heymana – multimilionáře, který produkoval filmy o Harry Potterovi.

magazin.cz

„Bude tu se mnou tak často, jak to jen půjde. Zanedlouho má ale nastoupit v nové práci, takže ji pár měsíců nejspíš neuvidím,“ přiznal Daniel.

Na rozdíl od mnoha jiných celebrit mu prý nevadí mluvit o svých vztazích. Většinou prý na toto téma mlčí proto, že je to poměrně nudné téma. „Vůbec mi nevadí probírat svůj osobní život. Je totiž naprosto nudný,“ dodal mladý Angličan v rozhovoru po listu USA Today.

Také se prý docela těší na anonymitu newyorských ulic: „Měřím 165 centimetrů. Když si na sebe vezmu velkou mikinu a dám si přes hlavu kapuci, nikdo se za mnou neohlédne.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16