Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: WENN.com

Krásné Charlize Theron učaroval tikot za statisíce

Herečka Charlize Theron prý neváhala ani minutu, když byla požádána francouzskou módní značkou, aby se stala tváří jejích hodinek. Důvod je podle ní jednoduchý: hodinky prostě vypadají dobře.

Jihoafrická herečka už má s módním domem Dior podobné zkušenosti, před časem byla tváří kolekce vůní J’adore. „Pracovat pro ikonu jménem Dior je pro mne ctí. A navíc po spatření hodinek, které mám prezentovat, jsem měla hned jasno, je to velmi krásný šperk,“ popsala Charlize.

Nicméně oscarová herečka nebyla vždy fanouškem hodinek. Dokonce je začala nosit až nedávno a to prý jen proto, že jí stále „něco“ chybělo. „Neměla jsem na sobě hodinky přes deset let. Znovu jsem je jako šperk a krásný doplněk oblečení objevila až před dvěma lety,“ přiznala herečka.

magazin.cz

Charlize Theron také přiznala, jak se cítí, když se někde zahlédne na billboardu. „Je to neuvěřitelně bizardní zahlédnout se na ulici. Vždy mi moment trvá, než si uvědomím, že jsem to já. Jsem na sebe hrdá, ale je to nepříjemné. Kdo by se na sebe rád díval, že?“

Pětatřicetiletá kráska vešla v povědomí veřejnosti hlavně snímkem Zrůda, kvůli kterému neváhala přibrat a nechat si maskéry změnit tvář k nepoznání. Hrála prostitutku, která začne vraždit muže a je za to odsouzena k trestu smrti. Příběh byl inspirován skutečným životním příběhem Aileen Wuornos, jež byla médii označována jako první masovou vražedkyní. Trest smrti byl na ní vykonán 9. října 2002.

Charlize Theron má za sebou rozchod s partnerem Stuartem Townsendem, jenž je také hercem. Pár spolu tvořili celých devět let a byli dokonce zasnoubeni. Theron si po rozchodu nechala dům v Hollywoodu, zatímco Townsend se přestěhoval do dalšího společného domu v Malibu a podle dostupných informací nyní probíhá jednání o rozdělení financí a dalšího majetku, který pár za dobu svého vztahu nabyl.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2