Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Middleton a princ William / foto: WENN.com

Vévodkyně Kate recykluje a svět z toho šílí!

Od té doby, co si následník anglického trůnu princ William vzal svou dlouholetou přítelkyni Catherine, jsou oba středem zájmu všech světových médií. William je na fotoaparáty a kamery zvyklý, Kate se v centru pozornosti učí žít.

magazin.cz
Dlužno ale dodat, že jí to jde náramně. Od své pohádkové svatby se stala prakticky miláčkem všech svých poddaných a ani zbytek světa nezahálí a nemůže z pohledné brunety spustit oči.

Kate to samozřejmě ví a vypadá to, že si pozornost náležitě užívá a nehodlá si přízeň ničím zkazit. Podle všeho je totiž velmi chytrou mladou dámou a tak si na nějaké přešlapy dává sakra bacha. Svého chotě doprovází na všemožné společenské akce a vždy je mu nablízku, připravena kdykoliv plnit své povinnosti.

Existuje ale něco, co ji dělá jedinečnou, a tím je její záliba v recyklování. Nelekejte se, nehodláme tady z toho dělat osvětu a podsouvat vám, jak je nutné třídit odpad (to ostatně doufáme, že už dávno víte), Catherine je totiž přebornicí v nošení jednoho kousku oblečení víckrát.

magazin.cz

magazin.cz
Ne, nezbláznili jsme se a neděláme z komára velblouda, to jen vévodkyně vyráží dech všem módním znalcům. V jejích kruzích totiž naprosto není zvykem nosit některý z výrazných kousků šatníku víckrát než jednou. A ona to dělá, poměrně často a ani u toho nehne brvou. Podle všeho se snaží razit nový trend, kdy dává najevo, že jí snobská okázalost nevoní a chce se více přiblížit „normálním“ lidem, a tak si zas a znovu obléká oblíbené džíny, svetřík si vezme na nákup a za pár týdnu také na procházku se sestrou, šaty si jednou oblékne na charitativní akci, jindy na večeři s manželem. Neřeší také, jak velký je rozestup mezi dvěma „vyneseními“ oblíbeného kousku, a tak je to jednou pár týdnů, jindy dokonce i několik let.

Nedávno například britský tisk opět přetřásal Catherinin šatník. Na svatbě královniny vnučky Zary Phillips s ragbyovým hráčem Mikem Tindallem se Kate objevila v brokátovém kabátku od Alexandera McQueena, který ale už v minulosti jednou provětrala – v roce 2006 na svatbě Laury Parker Bowles, kdy ale zvolila jiné doplňky, a sice klobouk a lodičky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3