Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Drew Barrymore / foto: WENN.com

Drew Barrymore se bude potřetí vdávat!

Americká herečka se po roční známosti zasnoubila se svým přítelem! Poradce v oblasti umění Will Kopelman, který je mimochodem synem bývalého šéfa Chanelu, požádal Drew o ruku během jejich společné dovolené v Sun Valley v Idahu!

Drew Barrymore, která má za sebou již dvě nepovedená manželství, začala s Willem chodit oficiálně teprve před rokem, ale podle jejích přátel se prý scházeli už dříve. Herečka doufá, že potřetí se to už konečně povede, tedy pokud manželství vydrží déle než půl roku!

Drew byla totiž poprvé vdaná za majitele losangeleského baru Jeremyho Thomase, kterého si vzala už v roce 1994 a po dvou měsících se s ním rozvedla. Také její druhé manželství s bavičem Tomem Greenem, které bylo uzavřeno v červenci 2001, nemělo dlouhého trvání a skončilo už za šest měsíců.

magazin.cz

Ani z jednoho z jejích krátkých manželství nepřivedla Drew na svět žádné děti. Herečka totiž tvrdí, že jí děti nechybí. Prý ji zatím více baví pečovat o svou produkční společnost Flower Films. „Opravdu jsem si vytvořila rodinu. Pracuji s lidmi, které mám moc ráda a sdílím s nimi i svou kancelář. Takže jistým způsobem, ačkoliv nemám dítě, vlastně rodinu mám,“ prohlásila Drew před rokem a půl.

Kromě toho má pocit, že na mateřství pořád ještě není připravená. „Je to zvláštní. Pořád si ještě nepřipadám jako dospělá žena. Oblékám se spíše jako třináctiletý kluk,“ dodává s úsměvem blondýnka.

Barrymore poprvé natáčela již v 11 měsících, když účinkovala v reklamě na krmivo pro psy. Svůj filmový debut zaznamenala ve filmu Mutace z roku 1980. Její největší dětská role, která jí proslavila, přišla však až o rok později a to když dostala roli Gertie ve filmu E. T. – mimozemšťan. Ovšem fakt, že se stala tak slavnou ve velmi mladém věku, měl na ni velice neblahý vliv. V devíti letech totiž začala s kouřením, v jedenácti pila alkohol, ve dvanácti kouřila marihuanu a ve třinácti dokonce začala šňupat kokain. Ve svých třinácti letech byla poprvé na odvykací léčbě, kam se po pokusu o sebevraždu vrátila i o rok později. Toto období sepsala ve své autobiografii Malá ztracená holčička.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2