Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ruský tatér potetoval svoji kočku

Ruský milovník kérek Timur šokoval veřejnost, když na svém facebookovém profilu vystavil fotky své potetované kočky.

Tetování, které je spojuje

Čtyřiadvacetiletý tatér Timur je Tatar. A také je hodně kontroverzní. To mohla na vlastní kůži pocítit jeho milované kočka Coco, které opatřil stejné tetování, jako má on sám na hrudi. Šlo o týrání zvířat, nebo o akt z čisté lásky? Kdo ví. Jedno je jisté, že Timur si svůj počin nafotil a stejně tak i nahrál na video – obojí bylo k mání na jeho profilu na serveru VKontakte, což je obdoba ruského Facebooku.

 

magazin.cz

 

magazin.cz
Akce pod narkózou
Co si budeme povídat, kočka si se svým majitelem docela dost užila. Nejenom, že po tetovací ozdobě nějak zvlášť netoužila, ale určitě by se jí nelíbilo spočinout několik hodin „pod tetovací jehlou“ a inkoustem si nechat hyzdit kůži. Za normálních okolností by tetování asi nepřežila. Naštěstí její paníček byl ještě při smyslech a nechal ji na tuto proceduru uspat. Tím si pojistil, hned dvě věci: že číča se mu nebude při tetování hýbat, a za druhé – celou akci zvládne bezbolestně.

 

Přestože nám může připadat tetování zvířat zvrhlé, v Tatarstánu jde o módní záležitost, která se drží už pátým rokem. Ale jak už to tak bývá, i tato módní vlna přišla odjinud – první tatérem zvířat je belgický tatér Wim Delvoye, který se proslavil v roce 2007 tetováním prasat. Tedy to, co předvedl Timur je tedy jednou ze série pokračování zvířecího tetování, které ve světě frčí už roky. Jak se vám líbí tato kočička s diamantem na krku? Nechali byste si rovněž svého čtyřnohého miláčka takto „okrášlit“?

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1