Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Blake Lively / foto: Featureflash / Shutterstock.com

Bývalka Leonarda DiCapria se tajně provdala!

Herečka a bývalá přítelkyně hollywoodského krasavce Leonarda DiCapria Blake Lively je vdanou paní. V neděli 9. září vstoupila totiž tajně do svazku manželského se svým přítelem, hercem Ryanem Reynoldsem.

Svatba tohoto pohledného páru se odehrála v Jižní Karolíně a celá byla před fotografy ukryta pod obrovským bílým stanem.

Novomanželé si nedávno koupili byt v newyorském Bedfordu, který budou nyní společně obývat. Rovněž čas od času pobývají ve Vancouveru, který je Ryanovým rodištěm. Blake a Ryan se seznámili v roce 2010 během natáčení akčního filmu Green Lantern. Ryan byl ženatý s herečkou Scarlett Johansson, Blake zase v té době randila s Leonardem DiCapriem. Herci spolu oficiálně tvoří pár teprve rok, a proto bylo pro každého překvapením, že se rozhodli svůj svazek korunovat manželským slibem.

magazin.cz

 

Blake Christina Lively se narodila 25. října 1987 jako poslední z pěti dětí do ryze umělecky založené rodiny. Jejím otcem je herec Ernie Lively, maminka se jmenuje Elaine. Všichni sourozenci – bratři Eric a Jason, sestry Robyn a Lori – měli filmové ambice, a proto bylo téměř jasné, že i nejmladší člen rodiny půjde v jejich stopách. Svou první roli Trixie v rodinném filmu Sandman si Blake zahrála v jedenácti letech pod režijní taktovkou svého tatínka. Pak nastala ve filmování menší pauza.

magazin.cz

 

K rodinnému řemeslu se opět navrátila až rolí sportovkyně Bridget Vreeland v Sesterstvu putovních kalhot, filmu, jehož scénář byl založen na bestselleru spisovatelky Ann Brashares. Blake prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale poté co po nějaké době opustila místnost, všichni věděli, že právě ona je tou správnou Bridget, kterou hledají. Blondýnka vysoká 178 centimetrů se tak stala nejmladší ze čtyř hlavních protagonistek Sesterstva a zahrála si zde po boku vlastního otce, který ztvárnil roli Franze Vreelanda, Bridgetina otce.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!