Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Klum / foto: Splash

Celebrity jako maškary. Líbí?

Období maškarních plesů, zábav a večírků je právě v plném proudu. Pokud chcete zazářit, zapomeňte na masku čarodějnice, klauna nebo na jednu z těch „nejvtipnějších“, a sice představovat opačné pohlaví.

Teď letí indická bohyně Kálí, komiksová postava Wonder Woman, sexy hasička či ultra sexy vojanda. Nevěříte? Tak se podívejte!

magazin.cz

Poznali byste, kdo se skrývá za touto do posledního detailu dotaženou maskou? Smysl pro humor prokázala topmodelka Heidi Klum.

Ta neměla potřebu odhalovat 99 % těla jako její kolegyně, ale klidně se naložila do modré barvy a po celou maškarní party hrdě nosila další tři páry rukou včetně morbidních rekvizit. Inspirací jí byla indická bohyně Kálí, která prý přijímala jen krvavé oběti a byla symbolem ničivé energie.

magazin.cz

Manžel Seal se zase zhlédl v masce legendárního Sindibáda. No řekněte sami, nejsou oba k sežrání?

magazin.cz

Kim Kardashian - hvězdička známá hlavně díky účinkování v reality show si asi řekla, že všem vyrazí dech a obleče na sebe kostým komiksové postavy Wonder Women. A tak také učinila. Krásná Kim vlastní jeden z největších zadků v Hollywoodu, což jí rozhodně nebrání v tom ho navléci do minikalhotek a ještě navíc posetých hvězdami. Každopádně se její převlek nikomu nelíbil a dokonce získal titul Nejhorší maska roku.

magazin.cz
magazin.cz

Mariah Carey se s tím nikterak nepárala. Prostě a jednoduše se navlékla do sexy prádélka, kterým v noci oblažuje svého novomanžela a přes něj hodila špinavou a propocenou hasičskou bundu a na hlavu nasadila helmu. Tramtadadá! A hasička je na světě! Jak jednoduché…

magazin.cz
magazin.cz

Bývalá manželka Lorenzo Lamase Shauna Sand přece musela ukázat, za co utrácí peníze získané rozvodem. Tato béčková herečka, která má s dlouhovlasým idolem tři dcery, navštěvuje kliniky plastické chirurgie stejně pravidelně, jako jiní nakupují rohlíky. Pověstná je také oblibou ve vysokánských „skleněných“ botách, které neodkládá ani na pláži! Vojanda v jejím podání nenechala nikoho chladným.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 270