Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: hdworld.cz

Stylové elektro-techno šperky

Kdo chce něco stylového či dát veřejně najevo svůj zápal pro počítače a techniku, tomu by neměla uniknout nabídka elektrotechnické bižuterie ze serveru Etsy.

Šperky z drahých kovů? Šperky z ještě dražších kovů? To není potřeba, milé dámy, pokud chcete zaujmout své okolí, dejte najevo svůj zápal pro techniku. Popřípadě pokud chtějí pánové podarovat své ženy či přítelkyně, je zde nyní možnost koupit stylové náhrdelníky a náramky vyrobené z elektrotechnických součástek. Vybrat si mohou ale i pánové, a to z nabídky manžetových knoflíčků.

magazin.cz

Snažit se oslnit okolí drahými zlatými šperky není zrovna originální, navíc ne každý to ocení, protože při dnešní úrovni výroby bižuterie nelze tuto od drahých kovů bez podrobnějšího pohledu rozeznat. Návrhář či návrhářka s uměleckým jménem digiBling vytvořil/a pro server Etsy sérii bižuterie, či elektro-špěrků, a to z běžných materiálů v čele s elektrotechnickými součástkami.

magazin.cz

Když si toto na sebe vezmete, zaručeně tím zaujmete a dáte najevo svůj příznivý vztah k technice i k opětnému využití elektroodpadu. Ceny jsou přitom více než přijatelné - od 8 až do 36 dolarů, poštovné také není přehnané a platit lze i přes PayPal. Zakoupit možno na stránkách Etsy.

magazin.cz

Připraveno ve spolupráci s hdworld.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 133