Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Originální tonery / foto: www.originalnitonery.cz

Alternativní tonery už dávno nejsou nižší kvalita

Musí alternativní toner nutně znamenat špatnou kvalitu? To už dnes neplatí. Důkazem toho jsou alternativní tonery TOREX, které se vyrábí přímo v ČR.

S každým vytisknutým listem papíru se toner laserové tiskárny pomalu vyprazdňuje. Až vám náplň dojde, tiskárna bude nekompromisní a nevytiskne vám už ani stránku. Jaké tonery v takové chvíli pořídit? Na trhu jsou kvalitní originální tonery, které jsou ale vcelku drahé, a náklady na provoz tiskárny navyšují. Běžně se vyrábí i levnější alternativní tonery, které byly dlouhou dobu považovány za méně kvalitní. To už ale dneska neplatí.

Originální toner – za standard si připlatíte

Co si budeme nalhávat,originální tonery Canon, HP, Xerox a dalších výrobců jsou sázkou na jistotu. Jsou vyrobeny přímo pro daný model, testují se, značkový výrobce si za jejich kvalitou stojí. Za značku si ale připlatíte, a často poměrně vysoké sumy.

Cena za nové tonery se mnohdy blíží i k pořizovací ceně samotných tiskáren. Dostanete přitom očekávaný standard – barvy mají správný odstín, prášek se nesype, vždy vytisknete stejné množství stran. Brzy tak přijde doba, kdy začnete uvažovat nad pořízením alternativních tonerů, které jsou levnější. Musí ale nutně znamenat nižší kvalitu?

Alternativní tonery jsou kvalitní. Musíte jen pečlivě vybírat

Pod pojmem alternativní toner si mnozí stále představují laciné výrobky, jejichž části k sobě špatně lícují, sype se z nich tiskárenský prášek a v mnoha případech s tiskárnou ani správně nepracují. Nákup alternativního toneru tak považují za risk, který se může, ale nemusí vyplatit. Takové alternativní tonery se vyráběly před několika lety a narazíte na ně i dnes.

To ale neznamená, že na trhu neexistují kvalitní výrobky, které vynikají jak kvalitou dílenského zpracování, tak použitého prášku. Takové jsou napříkladčeské tonery TOREX, které jsou testované, ověřené a vždy zajistí velmi kvalitní tiskové výstupy, na které je spolehnutí.

Alternativní toner jako svébytná značka

Český výrobce tonerů TOREX se rozhodl představit tonery, které budou ve srovnání s originálními dostupné za rozumnou cenu, ale poskytnou stejnou kvalitu. Vznikla velká skupina tonerů, které patří mezi nejlepší na trhu, ačkoliv se řadí k těm alternativním. Tonery TOREX jsou vyrobeny na základě vlastní technologie výroby a know-how.

Výrobce si za svými produkty stojí, poskytuje na ně kvalitní servis i možnost okamžité výměny v případě nespokojenosti. Domů vám dorazí do druhého dne od objednání, navíc za doručení nezaplatíte ani korunu. Náklady na tisk se vám tak ještě sníží.

Alternativní tonery TOREX potvrdily, že i levnější alternativy se ve všech ohledech vyrovnají originálům. Současně dokázaly, že cenově dostupné tonery nemusí putovat přes půl světa, ale že je umíme vyrobit i u nás v České republice. Díky tomu výrobce zajistí i prvotřídní zákaznický servis, který je velmi důležitý.



K tomuto článku není otevřena diskuze