Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Finalistky s Liborem Boučkem a Davidem Huffem / foto: Archiv

Která Češkanejkrásnější nohy?

V Americe před dvěma lety vyhrála soutěž o nejkrásnější nohy zpěvačka Mariah Carey. Nyní se podobné dlouhonohé klání uskuteční v Česku. Která tuzemská kráska vyhraje?

S nápadem přišla firma Gillette, soutěž už je přitom ve finále a rozhodne se mezi třemi ženami. Petrou Faltýnovou, někdejší miss a rosničkou Lucií Váchovou a moderátorkou Kateřinou Kristelovou.

magazin.cz

 

"Byla jsem opravdu hodně překvapená a samozřejmě zároveň potěšená, když jsem se dozvěděla, že jdu do finále," přiznala Magazínu krásná blondýnka Katka Kristelová, která je momentálně vyhledávanou osobností díky soutěži Eurosong, již uváděla.

 

Stejně nadšené byly ze svého úspěchu i Petra Faltýnová s Lucií Váchovou. „Popravdě jsem byla překvapená, že se taková soutěž vůbec koná, ale jsem ráda, že jsem postoupila a těším se na hlasy, které mi, jak doufám, veřejnost zašle,“ prohlásila.

magazin.cz

 
Rozhodne veřejnost

A kdo rozhodl o postupu krásek do finále? Odborná porota, která oceňovala české dívčí nohy ve složení Roman Šebrle, Maroš Kramár, Kája Pavlíček, Adolf Zíka, Viola Fetisová a David Huff. Dále už ale rozhodujete vy, nejkrásnější nohy totiž určí veřejnost pomocí textových zpráv z mobilu.

 

Hlasování bude přísně anonymní, protože finalistkám budou na fotografiích vidět pouze nohy a nikoliv obličeje. Nikdo tak nebude ovlivněn popularitou dané dívky. Krásné nohy budou od 1. dubna 2008 k vidění na stránkách www.gillettevenus.cz.

Které jsou nejkrásnější podle vás?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 812