Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Seděla dva roky na WC

Bizarním způsobem strávila jistá Američanka minulé dva roky života, za celou tu dobu se vůbec nezvedla z toalety.

Pětatřicetiletá žena byla přilepená dva roky na WC. Její přítel jí tam denně nosil jídlo a když se jí zeptal, jestli nechce vstát, vždy mu odpověděla: “Možná zítra.” Její nohy byly za tu dobu atrofované a kůže prakticky vrostlá do prkénka.

Nakonec to její přítel nevydržel a zavolal policii, která ji našla zapresovanou až po střed stehen. Když ji policisté požádali, aby se zvedla, odmítla, ale nakonec ji přece jen přesvědčili. Když vstala, sedátko drželo na stehnech a musela být okamžitě hospitalizována, ve špitálu jí sedátko odstranili.

Šerif Bryan Whipple k tomu řekl: “Nebyla přilepená žádným lepidlem, ani přivázaná. Přilepilo se její tělo.” Policie ale možná obžaluje jejího přítele, a to z týrání, i když i ona sama vysvětluje, že se jí jen nechtělo ze záchodu odejít.

Na otázku, proč ji nechal na toaletě tak dlouho, než spustil poplach, ženin přítel jen lakonicky odvětil: “S mojí přítelkyní bylo něco špatně.” Tak to tedy opravdu bylo...

Jak dlouho jste na WC nejdéle seděli vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 549