Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vosk na auto / foto: shutterstock

Co by nemělo chybět žádnému majiteli motorového vozidla

Pokud vlastníte motorové vozidlo, měli byste mu věnovat i náležitou péči, protože ta prodlouží jeho životnost i půvabný vzhled.

V případě, že se obáváte poškrábání laku v klasických automyčkách, je na čase investovat do vlastních prostředků a pustit se do práce v garáži. Co všechno potřebujete, aby váš automobil stále vypadal, jako by zrovna vyjel z autosalonu?

Ochrana laku

Tekuté stěrače

První velice praktickou pomůckou jsou tekuté stěrače, a to hned z několika důvodů. Jedná se o inovativní produkt, který je založen na nanotechnologii, přičemž na čelním skle vznikne neviditelný film odpuzující vodu. I za silného deště a taktéž sněžení budete mít dobrý přehled, co se na vozovce děje. Stejně tak vás potěší, zejména s příchodem mrazivého počasí, že vám nebudou stěrače přimrzávat na čelní sklo.

Vosk na auto

O dokonalý vzhled karoserie se postará kvalitní vosk na auto s nanotechnologií. Prostředek perfektně ochrání každý kousek vašeho vozidla, ať už se jedná o lakované části, nebo gumu, plasty a skla. Stejně tak se vosk nanáší na chromované prvky. Jelikož obsahuje nano částice, opět se na povrchu vytvoří film zabraňující poškrábání a oděrkům.

Čisté auto

Keramická ochrana laku

Samozřejmě nesmíme zapomenout na to, že existuje i keramická ochrana laku, která je technologicky vyspělá a opět využívá nanotechnologii. Vnější lak je za pomoci tohoto přípravku precizně chráněn. Funguje tak, že se na lak nanese povlak o tloušťce dva až tři mikronů. Keramická ochrana plní svůj účel až 60 měsíců.

Autošampon

Při běžném umývání vozidla vám nesmí chybět autošampon. Nejenže zbaví vašeho plechového miláčka nečistot, ale dodá mu i perleťový lesk. Autošampon s unikátním složením, který najdete na stránce NaSucho.cz, má mimořádné účinky. Tak neváhejte a investujte do svého automobilu. Odvděčí se vám dlouhou životností.

K tomuto článku není otevřena diskuze