Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Denise Milani / foto: Shutterstock

Holka z plakátu. Prsatá Denise Milani

Tahle devětadvacetiletá rodačka z České republiky se v zámoří prosadila jako jedna z nejpopulárnějších dívek z plakátů v pánských skříňkách. Ačkoliv nefotí nahá, nazývají ji „novou královnou erotiky“. Mají pravdu?

Myslíme si, že ano. Slovo „sexy“ nedokáže dostatečně vystihnout vnady těla Denise Milani. Jen 164 cm vysoká brunetka se chlubí chirurgicky neupravovaným poprsím o velikosti 90DDD.

 

S mírami 86-50-86 pobláznila celou řadu fanoušků, kteří začali sepisovat dokonce petice, v nichž žádali, aby se alespoň jednou nechala nafotit nahá či polonahá. Denise však nic takového v plánu nemá. A může si to dovolit, i bez obnažování je o ní obrovský zájem.

magazin.cz

 

Pouze s kusem látky na těle

Její kariéra modelky odstartovala před čtrnácti lety, od té doby působí v tzv. non-nude modelingu. Ve Spojených státech přitom začínala jako rehabilitační pracovnice, až poté odhalili ve společnosti SPORTSbyBROOKS její přednosti.

 

Nyní už má česká modelka žijící v kalifornském Los Angeles vlastní oficiální web, fotí, natáčí videa, má dokonce svůj vlastní MySpace profil. I díky němu se stala jednou z nejsledovanějších internetových modelek v zámoří.

magazin.cz

 

Její fotky i videa jsou velmi žádané, bez alespoň miniaturního kusu látky jí na nich však nikdy neuvidíte. „Nikdy jsem nenafotila žádné nahé fotky. Samozřejmě, že dostávám nabídky, abych to udělala, a to od nejrůznějších společností, ale nic takového zatím nehrozí,“ citoval ji před časem magazín Askmen.

 
Co má ráda?

Denise je nyní sama. Tedy ne vždy zcela sama, na vážný vztah ale nemá při vší práci a cestování moc času. Má ráda chytré muže s nohama na zemi, je velmi spontánní, čímž prý překvapuje lidi okolo sebe, vztah na jednu noc si prožila jen jednou a podle jejích slov to bylo… „Více než úžasné.“

magazin.cz

 

Pokud by se vám ji někdy podařilo dostat na rande, na závěr přidáváme ještě její představu první schůzky. „Líbilo by se mi v nějaké pěkné, útulné restauraci s příjemnou atmosférou. Tam bychom si fajn pokecali při intimním osvětlení či svíčkách. Pak bychom se zahleděli jeden druhému do očí a zbytek by zařídila chemie…“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 625