Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dostaňte se s PokerStars na pokerový festival!

Nemáte zatím žádné plány na poslední červencový týden? Pak neváhejte a probojujte se na Poker festival Pardubice!

Letošní ročník Pokerového festivalu je pro Pardubice již historicky pátým, přesto si v něčem prožije svou velkou premiéru – poprvé se bude konat pod záštitou největší internetové herny pokeru na světě, tedy PokerStars!

Pardubický festival je koncipován jako pokerová událost pro opravdu každého hráče. Vstupné do nejlevnější re-buy turnaje je pouhých 300+100 Kč, freezeout si zahrajete již od 600+100 Kč. Za zmínku rozhodně stojí i garantované výhry v jednotlivých turnajích, jež bez ohledu na to, kolik hráčů se skutečně nakonec přihlásí, zajišťují účastníkům Poker festivalu Pardubice dohromady napříč turnaji více než €100 000!

magazin.cz

Přehledný rozpis všech plánovaných turnajů naleznete zde.

Nejlákavějším bude pro většinu hráčů bezpochyby čtyřdenní main event. Vstupné do něj není ani nikterak závratné, když činí přijatelných 1500+200 Kč – garantovaný prize pool přitom dosahuje astronomického milionu korun!

Vy se však můžete jakémukoliv placení vstupného elegantně vyhnout. Stačí jen ve vašem klientu herny PokerStars rozkliknout sekce Události – Speciální – Vše a nalézt si satelitní turnaj s názvem PPF Pardubice – Main Event. Jak uvádí přítomná tabulka, na hlavní turnaj celého Poker festivalu Pardubice se můžete dostat prostřednictvím freerollových turnajů opravdu zcela zadarmo. Kvalifikace na Pokerový festival budou probíhat až do 19. července.

magazin.cz

Poker Festival Pardubice bude pravděpodobně jedničkou mezi podobnými akcemi konanými na českém území. V reprezentativních prostorách kongresového centra v prostorách AFI Palace Pardubice se mezi 23. a 31. červencem odehraje na 53 stolech hned 22 různých turnajů. Navíc se zde budou po celou dobu konat i oblíbené jednostolové Sit & Go turnaje s buy-inem od pouhých 350 Kč. Užijí si i ti z vás, kdo mají ve větší oblibě cash games. Na nich se bude hrát s blindy již od 10 Kč/20 Kč.

Více se také o Poker festivalu Pardubice dozvíte na oficiálních stránkách herny PokerStars. Sejdeme se tedy v posledním červencovém týdnu v Pardubicích při partičce skvělého pokeru? My doufáme, že ano!

Jestli vás kvalifikace na turnaje v živém pokeru moc neberou, můžete si každý den od 18:00 zahrát alespoň oblíbené Líbimseti turnaje. Účast v nich je zdarma a dá se v nich získat navrch jeden dobrý dolar. Především v nich však můžete vyhrát lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Květnové heslo naleznete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!