Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Péče o pleť / foto: Shutterstock

Sháníte kvalitní kosmetiku? Vyzkoušejte novou značku Mylo

Prorazit na kosmetickém trhu je nesmírně náročné. Jednou jsem vedla zajímavý rozhovor se zakladatelkou jednou z nejznámějších českých značek, jež se přezdívá česká Esté Lauder, a ta mi na toto téma řekla: vyrobit umí každý.

Prodat ale jenom Bůh. A něco na tom bude. 

Nadnárodním značkám s milionovými kapitály (v Eurech), jež si mohou dovolit nákladné televizní reklamy s hollywoodskými hvězdami, se to prodává. Proto si nesmírně vážím místních podnikatelů (včetně těch slovenských), kteří mají kuráž a pustí se do toho. Mezi ně patří i slovenská značka Mylo. Dejte jí proto šanci i vy. 

Ručně vyráběná kosmetika

Kosmetika Mylo, to je slovenská ručně vyráběná kosmetika, za kterou stojí jistá paní Barbora. Ta před pěti lety jako dárek dostala knihu o ruční výrobě mýdel, jež jí doslova učarovala. A tak se, jak jinak, pustila do výroby mýdel. A krátce na to se pod jejíma šikovnýma rukama začaly rodit i další kosmetické produkty. 

Bez chemie a aditiv

Produkty té nejvyšší kvality nutno podotknout, tedy bez chemie a nežádoucích aditiv. Není se co divit, že její pleť začala přímo zářit. A tak se pustila do výroby, jejímž výsledkem je celé portfolium skvělých výrobků. Paní Barboře a jejímu týmu se podařilo dostat do výroby neskutečných 42 produktů - pokud jsem na e-shopu nuspring.cz, kde jsou k sehnání, dobře počítala. 

Po čem pleť touží?

Mezi nimi najdete prakticky vše, po čem vaše pleť touží. Krémy, séra, oleje, mýdla, balzámy, tělová mléka, přírodní deodoranty, ale třeba i ochranný krém na psí tlapky. Paní Barbora myslela i na pány, proto v portftoliu kosmetiky Mylo najdete i pánskou kosmetiku. 

Recyklovatelné obaly

Veškeré produkty jsou zabaleny do originálních a především 100% recyklovatelných obalů. Paní Barbora moc dobře ví, že i obal prodává. Mýdla v překrásných papírových obalech, krémy a séra v kouzelných skleničkách, které se budou na vašem toaletním stolku skvěle vyjímat. 

Vybírejte na nuspring.cz

Na závěr se vracím na úvod tohoto článku. Vyrobit je jedna věc a druhou je vyrobený produkt prodat. A s tím bychom kurážným ženám, jako je paní Barbora, měli pomáhat. Najděte si proto chvilku a projděte si na e-shopu nuspring.cz výsledek její práce. Já už v nabídce své favority mám. 

K tomuto článku není otevřena diskuze