Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nová kariéra / foto: Shutterstock

Co takhle vylepšit si profesní životopis?

Není žádným tajemstvím, že vzdělání je v současné době velice důležité. A nejen to jednorázové, které zakončíte maturitou či státnicemi. Rekvalifikační kurzy se staly běžnou součástí profesního rozvoje.

Co se rozumí pod pojmem rekvalifikační kurz?

Obecně rekvalifikace znamená získání kvalifikace pro vykonávání zcela nového zaměstnání nebo také prohloubení znalostí k udržení stávajícího profesního zařazení. Oficiální osvědčení o absolvování rekvalifikačního kurzu pod záštitou MŠMT ČR s celostátní platností můžete směle napsat do vašeho profesního životopisu, případně na jeho základě získat živnostenské oprávnění.

Pro koho jsou rekvalifikační kurzy určeny?

Rekvalifikační kurzy, jako určitá forma sebezdokonalování a seberozvoje, jsou určeny jednoduše těm, kteří se chtějí aktivně podílet na jejich profesní budoucnosti. A je lhostejné, zda jste zrovna zaměstnancem, podnikatelem, případně osobou v evidenci úřadu práce. Můžete být maminkou na rodičovské dovolené s trochou volného času, chtějící se vrátit na pracovní trh s novými znalostmi a dovednostmi v určitém oboru. Těžko bude lepší příležitost ke vzdělání, než je právě teď. Maminky, svěřte ratolest tatínkovi, nebo babičce a zvyšte vaši hodnotu na pracovním trhu. Připravte se na návrat do práce. Už skutečnost, že v době rodičovské dovolené rozvíjíte vaše schopnosti, se bude v životopise báječně vyjímat.

Jednou z možností jsou rekvalifikační kurzy účetnictví

Rekvalifikační kurz Účetnictví pro začátečníky může být báječnou volbou pro každého, kdo chce získat znalosti v oblasti účetnictví, a získat tak širší pole působnosti na pracovním trhu, i pro ty, kteří se již ve světě čísel pohybují a potřebují prohloubit dosavadní znalosti. Rekvalifikacnikurzy.cz patří ke špičkám v poskytování doplňkového vzdělání. Nejen v Praze, Brně a Ostravě najdete jejich centra. Poskytují kurzy účetnictví a personalistiky, ale i kurzy jazykové. Přečtěte si recenze a přihlaste se.

K tomuto článku není otevřena diskuze