Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bydlení v Praze / foto: Shutterstock

FINEP stále nabízí nové byty v Praze

Nedostatek bytů je v hlavním městě problémem již několik let. Developeři se však snaží situaci změnit. Společnost FINEP, jeden z TOP developerů, představuje širokou nabídku volných bytů v 6 projektech různě po území Prahy.

Na své si přijde opravdu každý. Byty mají dispozice od 1+kk až do 4+kk a nacházejí se v různých lokalitách. Pokud preferujete blízkost přírody, nebudete zklamaní. To své si ovšem najdou i milovníci ruchu velkoměsta. Všechny nové byty v Praze od developera FINEP však mají jedno společné. Nabízí vysoký standard bydlení.

Bydlení snů

Od interiéru až po financování

Pokud si najdete bydlení v Praze přes FINEP, bude opravdu snadné zařídit si snový byt v podobném duchu. Na zařizování interiéru totiž nebudete sami, FINEP nabízí službu interiérového poradce. Kromě toho spolupracuje s Oresi, takže vám pomůže získat vybavení do kuchyně za výhodné ceny. Poradí také s financováním či prodejem staré nemovitosti. Podívejte se na všechny služby FINEP a přesvědčte se, jak jednoduché může být konečně začít bydlet v bytě snů.

Moderní byt

Kde byste si přáli bydlet vy?

Aktuálně jsou v nabídce byty ze sedmi projektů v blízkosti centra i na okraji Prahy. Lákadlem jsou například Byty U Sluncové pár kroků od pulzujícího Karlína a zároveň v přírodě. Těch je prodáno již 60 %, je o ně zájem. Možná vám ale budou vyhovovat spíš byty z projektu U Šárky v blízkosti nádherné přírody. Je to jen na vás a ve FINEPu vám s výběrem rádi poradí. Více informací najdete přímo na Finep.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze