Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní sklady / foto: Gorodenkoff / Shutterstock.com

Sklady k pronájmu: Poptávka je vysoká

Kvalitní nájemní smlouva je nejdůležitějším krokem ze všech. Zajistí se tak klid, spokojenost a jistota obou stran – tedy pronajímatele a nájemce. Každá smlouva musí být velmi dobře sepsaná a prověřená právníky. Pak můžete v klidu uzavřít obchod a ochránit svou investici. Pronájmy skladů nejsou úplně tak snadnou investicí, jak byste si zprvu mysleli.

Sklady k pronájmu jsou samozřejmě dnes typickou záležitostí. Úrodná půda se stane místem pro velkou budovu a těžká auta. Každopádně se sklady velmi rychle zaberou firmami ze zahraničí a obyvatelé a koncoví zákazníci získají hned několik nevýhod, ale o tom se dočtete jinde. Vzhledem k tomu, že současné sklady jsou skoro všechny zabrané, začalo se s výstavbou v Pardubicích.

Nový sklad v Pardubicích

Nový sklad, který bude mít rozlohu cca 15 tisíc čtverečních metrů, bude stát coby kamenem dohodil od dálnice D11. Což je klíčový koridor na východ od Prahy. Samozřejmě je sklad zase pronajatý předem. Jusda Europe, což je přední poskytovatel logistických služeb, podepsal smlouvu o pronájmu s firmou MD Logistika. Práce by měly být dokončeny na konci tohoto roku.

Sklad by měl být zaměřen na logistické služby v rámci spotřební elektroniky a automobilového průmyslu. Tento sklad nebude sloužit pouze k uložení zboží, ale měl by fungovat i jako místo k vychystávání materiálu, přebalení výrobků a tak podobně.

Rekordní poptávka po skladech na území ČR

Někteří mohou namítat, že sklady jsou u nás potřebné, protože v nich mohou získat Češi práci. ne vždy tomu tak musí být, nicméně bez skladovacích prostor se obejít nedá. Velké firmy tady realizují svá centra, případně se tady staví různé další objekty infrastruktury. Investoři jsou a budou dále hladoví a budou skupovat půdu na periferiích měst. Nová výstavba na sebe samozřejmě nenechá dlouho čekat. 

Sklady k pronájmu: Poptávka je vysoká

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!