Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Doručení balíku / foto: shutterstock

Jak poslat balík do USA? Možností je hned několik

Spolu s Českou poštou zásilky do zahraničí přepravuje celá řada přepravních společností, jako jsou FedEx, UPS, DPD, TNT či TopTrans. Podmínky jejich přepravy a ceny se ale mohou lišit. Stejně jako služby zahrnuté v ceně.

Dobrou zprávou je, že není třeba individuálně oslovovat jednotlivé přepravce. Od toho tu je server ShipEx.cz, který funguje jako jakýsi srovnávač cen jednotlivých přepravců. Po zadání základních údajů týkajících se hmotnosti zásilky a cílové země, vám nabídne konkrétní možnosti přepravy. Společně s cenami a dalšími podmínkami.

Balík do USA

Za kolik?

Na kolik vás poslání balíku do USA vyjde? Ceny přepravy zásilek do Spojených států na ShipEx.cz začínají na 889 korunách. Cenu spolu s místem doručení samozřejmě nejvíce ovlivňuje jeho váha. Ale nejenom ta. Odeslat přitom můžete zásilku vážící až 1000 kg. Dopis, desetikilový balík, třicetikilový kufr i několikaset kilogramovou paletu. Máte strach, že se zásilka do USA během přepravy poruší, nebo přímo ztratí? Tyto obavy nejsou na místě. Zásilku si totiž můžete pojistit, a to až na částku 1 500 000 Kč.

Zásilky do celého světa

Rádi byste zásilku poslali do jiné země? I tato možnost tu samozřejmě je. ShipEx vám najde nejlepší možnou přepravu i do dalších zemí. Nevybere vám jen vhodného přepravce, ale také se postará o veškeré papírování a celní záležitosti. Zkrátka udělá vše pro to, aby zásilka nejenom do USA dorazila v co nejkratším termínu a samozřejmě neporušená.

Jak dlouho?

Za jak dlouho balík do USA dorazí? Rychlost přepravy vás možná překvapí. V rámci té expresní může být zásilka za oceánem následující pracovní den. Standardní doporučení se pak pohybuje mezi dvěma až pěti dny.

Zásilka do USA

Proč se obrátit na ShipEx.cz?

Protože vám ušetří spoustu práce. Stejně jako osmdesáti tisícům spokojených zákazníků před vámi, kterým přepravila více než 700 tisíc zásilek. Důkazem kvality poskytovaných služeb je i tisícovka pozitivních recenzích na nezávislých portálech.

Jak to probíhá?

Velmi jednoduše. V první řadě si balíček zabalíte, změříte a zvážíte. Tato informace je nezbytná pro stanovení ceny přepravy. Tyto informace zadáte do kalkulátoru (na stránce ShipEx.cz) a systém vám okamžitě nabídne nejvhodnější dopravce. A vy si vyberete toho, který vám bude nejvíce vyhovovat, ať již cenou či termínem doručení.

On-line sledování přepravy

Přepravní služby si na té samé stránce rovněž budete moci objednat. Posledním krokem bude úhrada přepravy, ať již platební kartou, přes Apple pay či bankovním převodem. Tím to pro vás v podstatě končí. Po připsání platby na účet ShipEx k vám bude vyslán kurýr, který si od vás zásilku vyzvedne, a ona zahájí svou cestu za oceán. Tu navíc budete moci sledovat online.

K tomuto článku není otevřena diskuze