Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pracovní pohovor / foto: shutterstock

Chcete pracovat v Německu? Obraťte se na kvalitní a spolehlivou personální agenturu

Pokud potřebujete výraznou změnu ve svém pracovním i osobním životě, poohlédněte se po zajímavých pracovních nabídkách v zahraničí.

Stěhování do zahraničí je vzrušující, obohacující, ale na druhou stranu často i stresující a náročné. Vyhledávané jsou především práce v Německu, protože se jedná o vyspělou zemi, která pracovníkům dokáže nabídnout nejen zajímavé finanční ohodnocení, ale i příjemné podmínky.

Samozřejmě je na internetu dostupná nabídka práce v Německu, ale jestli se obáváte komplikací, je vhodné všechno zprostředkovat skrze personální agenturu zaměřující se na německý pracovní trh.

Práce v Německu

AAQUILA je v Německu jako ryba ve vodě

Právě v takové situaci na scénu přichází personální agentura AAQUILA zprostředkovávající práci v Německu. Pobočky má v Klatovech, Domažlicích a Strakonicích.

Vzhledem k tomu, že je pracovní německý trh, a především v oblasti Bavorska, obrovský, nabízí se vám lákavé příležitosti. Poptávka po kvalitních pracovnících je v Bavorsku velká. Velmi žádaní jsou svářeči i zámečníci, soustružníci, frézaři a obsluha CNC laserů, dále pak i elektrikáři, elektrotechnici, truhláři, tesaři a operátoři do výroby. Stejně tak je v Bavorsku vyspělá logistika, a proto jsou dveře otevřené i pro pracovníky ve skladech. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na zdravotnictví, přičemž vyrazit do Německa se nemusí bát ani pečovatelé, zdravotní sestry a lékaři.

Práce v Německu

Jaké jsou požadavky na uchazeče?

Personální agentura má sepsány i požadavky, jaké jsou na uchazeče kladeny. Velkou výhodou je, pokud máte kvalifikaci či praxi v některým z výše zmíněných oborů. Ideální je také znalosti němčiny alespoň na základní úrovni. Obecně platí pravidlo, že čím máte němčinu lepší, tím lepší práci můžete získat (a tedy i vyšší mzdu). Jestliže němčinu neumíte, nevadí, i tak pro vás agentura najde vhodné pracovní místo. Více informací najdete na stránce www.aaquila.de.

K tomuto článku není otevřena diskuze