Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Automobily v řadě / foto: shutterstock

Potřebujete si půjčit auto? Víme, jak na to výhodně a bez rizik

Používáte automobil jen sporadicky? Potřebujete se někam dopravit pouze několikrát do roka? V takové situaci se vám nevyplatí nakupovat vlastní vozidlo. Mnohem výhodnější volbou je jeho krátkodobý pronájem. Jak na to šikovně?

Nevěřte všem autopůjčovnám

V dnešní době jsou snad na každém rohu autopůjčovny. Některé z nich poskytují kvalitní a ověřené služby, jiné vás překvapí ne zrovna čestnými praktikami. Do svých smluv totiž schovávají nejrůznější nesmyslné podmínky, kvůli nimž zbytečně vyhodíte tisíce korun z okna.

Důležité jsou i dodatečné podmínky, jako je například dálniční známka, možnost odjet do zahraničí, připojištění, míra spoluúčasti v případě nehody, havarijní služby a podobně. Hlídejte si i tyto oblasti.

Autopůjčovny Praha

Na koho se obrátit?

Zajímají vás autopůjčovny Praha? Pak se mrkněte třeba na oblíbené poskytovatele ze společnosti AUTO z půjčovny cz. Ti poskytují jak krátkodobé, tak i dlouhodobé pronájmy vozidel. Ve všech případech se budete moci spolehnout na povinné i havarijní pojištění s 10% účastí (0% účast stojí 50% příplatek ke standardní denní sazbě za půjčení). V případě nehody máte zapůjčení náhradního vozidla zcela zdarma.

V nabídce najdete standardní vozy od značek Škoda a Volkswagen, luxusní vozy od značek Volkswagen, Mercedes Benz, Audi, BMW, Porsche a dodávky Ford, Volkswagen a Mercedes Benz. Ve výsledku máte na výběr z desítek různých druhů vozidel, takže si na to své přijdou úplně všichni.

Nejlepší bude, když si rozkliknete webové stránky pod výše vloženým odkazem. V sekci „Podmínky“ uvidíte, na co přesně se můžete těšit. Ceny běžných vozů začínají na 430 Kč za jeden den (24 hodin). Ceny dodávek na 1 150 Kč za jeden den.

V případě zájmu není problémem ani operativní leasing (a to i v situaci, kdy vám banka nepůjčí).

 

K tomuto článku není otevřena diskuze