Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Obchodování / foto: Bussarin / stock.adobe.com

Recenze brokera Zetano

Být traderem není tak jednoduché, jak to může vypadat. Zetano o tom ví své. Trader je někdo, kdo je ochoten analyzovat obrovské množství dat, sledovat informační agendu a porozumět ekonomice. Většina účastníků akciového trhu se zabývá investováním, pomalým, odměřeným a promyšleným procesem, který nemá s tradingem mnoho společného.

Mezi velkým množstvím nových obchodních platforem a brokerů je velmi obtížné se orientovat. U brokera Zetano tomu tak není, na jejich kvalitně zpracovaném webu se vše jednoduše dozvíte.

Obchodní nástroje

Tento broker zahájil svou existenci v roce 2018 a je regulován CYSEC. Broker Zetano nabízí poměrně širokou paletu obchodních nástrojů, dá se říci úzce profilovaných – zejména CFD produkty. Pokud jste příznivcem krypto nebo futures, nebude pro vás tento broker až tak zajímavý. Broker ale nabízí ještě klasické investice do akcií – tento druh investic je vhodný zejména pro začátečníky a středně pokročilé.

V sekci Produkty na webu najdete poměrně informativní popis každého nástroje. Pákový efekt začíná od 1:5 a spready začínají obvykle od 0,01.

Obchodní platforma

Tohoto brokera je nutné velmi ocenit za vlastní vyvinutou obchodní platformu – platformu XOH Trader.

Velmi snadné použití, žádné další klávesy, pohodlné rozložení grafů na obrazovce. Pro fanoušky mobilních zařízení existuje mobilní verze, i když se mírně liší od té počítačové. To ale nemá vliv na kvalitu nabídky. Další výhodou Platformy je její vícejazyčnost, je přizpůsobena více než 20 jazykům.

Výhody

  • Rozmanitost obchodních účtů
  • Regulace
  • Vlastní platforma
  • Atraktivní web

Nevýhody

  • Žádný demo účet
  • Pouze anglicky a slovensky
  • Nabízí zejména CFD produkty vhodné pouze pro pokročilé

 

Recenze brokera Zetano

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!