Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Carbon chiefs / foto: Album Carbon Chiefs se souhlasem Šárky Tůmové

Moderní, inovativní, nepřehlédnutelné, to jsou módní doplňky z karbonu

Pokud rádi poutáte pozornost, nebo chcete-li ve výběru módních doplňků vystoupit z řady, zvolte doplňky z karbonu. Uhlíkové vlákno již dávno nemá využití pouze v průmyslu, ve výrobě autodílů, nebo při výrobě kajaků. V současné době začíná vévodit módnímu světu.

Prezentace noblesy a dobrého vkusu, to jsou módní doplňky z karbonu

Jaké vlastně jsou módní doplňky vyrobené z karbonu? Na první pohled upoutají pozornost. Spojení kůže a karbonu působí neformálně ale elegantně. Náramky s karbonovými prvky na ruce téměř necítíte, ale rozhodně nezůstanou bez povšimnutí. Propiska nebo pero z uhlíkových vláken podtrhne vaši osobnost a při podpisu důležitých dokumentů upoutá pozornost.

Doplňkům z uhlíkových vláken ve světě módy vévodí motýlek. Doplněk k obleku, který je, od doby svého vzniku v době Ludvíka XIV., známkou dobrého vkusu a noblesy. V dnešní době si můžeme zakoupit motýlka z látky, ze skla, nebo ze dřeva, žádný však nemá tolik benefitů jako motýlek z karbonu. Karbonový motýlek je prakticky nezničitelný, lehký a pevný zároveň a ani časem neztrácí nic na svém luxusním vzhledu. Motýlek se dnes nosí i při méně formálních příležitostech a oblékají ho i ženy, kterým velmi sluší.

Carbon chiefs

Uhlíková vlákna si získávají prestiž v módním odvětví i ve světě interiérového designu

Paní Šárka Tůmová, jako nová majitelka společnosti Carbon Chiefs říká, že využití uhlíkových vláken má nekonečné možnosti. V současné době rozšiřuje sortiment karbonových módních doplňků a slibuje i zcela nové využití uhlíkových vláken v moderních interiérových doplňcích.

Unikátní karbonové módní doplňky jsou hypoalergenní, snadno se udržují a běžným nošením se zničit prakticky nedají. Bude zajímavé sledovat, kde všude se tento materiál s luxusním dekorem objeví a co nového blízká budoucnost přinese.

 

Zdroj:

https://www.carbonchiefs.cz/

 

 

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze