Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Školící prostory / foto: www.hotelbohemia.cz

Kde uspořádat firemní akci plnou zážitků? Navštivte Františkovy Lázně!

Vedete tým pracovitých zaměstnanců a chcete jim ukázat, že vám na nich záleží? V takovém případě není nic lepšího než občasné teambuildingové akce plné zážitků. Kde si užijete spoustu zábavy?

Profesionální zázemí v Hotelu Bohemia

Jak zajisté víte, Františkovy Lázně byly v roce 2021 zapsané do seznamu UNESCO. Není se čemu divit – toto malebné město nabízí opravdu pestrou škálu nejrůznějších způsobů vyžití. Přesně proto se v posledních letech stává oblíbeným místem pro firemní akce.

V tomto ohledu vás potěší hlavně ubytování ve známém Hotel Bohemia. Tam na váš čekají plně vybavené pokoje, řada wellness služeb i vyhlášená restaurace.

Naprostou samozřejmostí jsou i moderní konferenční prostory, do nichž se pohodlně vejde až dvacet osob. K dispozici budete mít flipchart, wi-fi, LCD televizi, tiskárnu a vlastní sociální zařízení. V rámci výhodného balíčku můžete zkombinovat školení s cateringem. Dočkáte se dopolední/odpolední kávové pauzy, oběda formou rautu a celodenního pitného režimu.

Samotný pronájem konferenčních prostor navíc stojí pouze 4 000 Kč na celý den.

Firemní akce

Práce i zábava

Co můžete podniknout, až opustíte školící prostory? Možností máte rovnou několik. Klidně si lze něco ugrilovat na uzavřené hotelové zahrádce, zajít si do hotelové sauny, vyzkoušet si nedaleké motokáry nebo si rezervovat golfové hřiště, fotbalové hřiště či tenisový kurt. Záleží jen na tom, co má váš tým nejradši.

Pokud máte specifické přání, prostě se domluvte s majiteli hotelu. Ti jsou schopní zajistit spoustu zajímavých nápadů na míru.

Určitě vás zajímá, jak vlastně daná konferenční místnost i další prostory vypadají. Nejlepší bude, když si rozkliknete internetové stránky www.hotelbohemia.cz, kde najdete veškeré potřebné informace.

K tomuto článku není otevřena diskuze