Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nad Skálou / foto: nadskalou.cz.

Nad Skálou: Moderní rezidence v Barrandově nabízí víc než jen impozantní výhled na Prahu

Najít vysněné bydlení není snadné. Zejména pak v případě, když jsou požadavky vysoké. Jako neřešitelný problém se může jevit například skloubení komfortního městského života s klidnou atmosférou obklopenou zelení.

Že se vám nedaří najít žádné odpovídající místo? Pak vás zaručeně zaujme zbrusu nový rezidenční projekt Nad Skálou v Barrandově. Přichází se 127 moderními byty ve dvou samostatných elegantních bytových domech. Nachází se přitom jen 10 minut od centra Prahy.

Bydlení obklopené zelení

Díky jedinečné poloze nad barrandovskou skálou se budoucím rezidentům naskytne úchvatný panoramatický výhled na Prahu i okolní krajinu. Nové byty na Barrandově budou jako oáza klidu - stranou od shonu velkoměsta. V okolí se nachází mnoho parků, lesů a nedaleko i známé Prokopské údolí, kam lze vydat na pěší procházky, výlety na kole i za sportem.    

Lokalita s perfektní občanskou vybaveností

Z toho, že byste v Barrandově postrádali něco opravdu důležitého, nemusíte mít strach. V okolí projektu se nachází veškerá občanská vybavenost včetně supermarketů, obchodů, restaurací, kaváren, pobočky pošty, lékařů, lékárny, mateřských škol a základních škol.

Nad Skálou

Sportovní vyžití pro celou rodinu

Bez ohledu na to, jestli preferujete aktivní odpočinek, nebo třeba zábavu s dětmi, si v blízkém okolí rezidence určitě najdete své oblíbené místo. Sportovní nadšenci ocení venkovní posilovnu, squashovou halu, fotbalovou akademii, tenisové kurty, fitness centrum, aquapark nebo bowling. Pro nejmenší jsou tu dětská hřiště a dopravní hřiště. A co je nejlepší? Do krásného Prokopského údolí se dostanete pěšky.

Příroda na dosah ruky

Poloha rezidence na okraji Prokopského a Dalejského údolí zaručuje dostatek zeleně a klidné prostředí pro relaxaci i procházky. V okolí se nachází také výběh pro koně Převalského a další krásná místa, která si zamilujete a budete v nich rádi trávit čas.

Vyberte si byt podle svých představ

V rezidenci Nad Skálou Barrandov jistě najdete byt, který odpovídá vašim představám o ideálním domově. Do nabídky se dostala široká škála dispozic – od kompaktních 1+kk až po rozlehlé 4+kk, samozřejmě s možností individuální úpravy dle specifických požadavků. Takže ať už preferujete minimalistický design, nebo třeba maximalisticky laděný domov plný barev, vaše požadavky nepřijdou vniveč.

Bydlení Nad Skálou

Nadstandardní komfort pro každého

Kromě moderních bytů a krásného prostředí rezidence Nad Skálou v Barrandově nabízí i řadu dalších benefitů a lákadel. Určitě oceníte možnost parkování v garáži, přítomnost vlastní sklepní kóje či zajištění ostrahy objektu. Pro maximální komfort rezidentů bude k dispozici také recepce, která vždy ochotně pomůže s řešením relevantních požadavků.

Pokud se chcete o bydlení v barrandovské rezidenci Nad Skálou Barrandov dozvědět více, pokračujte na oficiální stránky projektu na nadskalou.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze