Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relax / foto: Shutterstock

Luxusní relaxace se slevou

Cítíte se po vánocích unavení a vyčerpaní? Bylo toho moc? Dokonce i váš účet je poněkud vyprázdněný? Nepropadejte smutku a beznaději. Máme pro vás řešení.

Konec roku bývá náročný pro nás pro všechny. K únavě se přidává i chladné a nevlídné počasí tohoto ročního období. Nedostatek denního světla, mráz nebo i jenom vlezlé chladné vlhko, způsobuje pocity únavy a vyčerpání. Abychom se znovu postavili na nohy, a trochu se prohřáli, můžeme využít nabídky slevotéky, která poskytuje úžasné wellnes pobyty v maďarských termálních lázních, ale i jinde, a nejen v Maďarsku. Zažijete hýčkání nadstandardního ubytování, pochutnáte si na maďarských specialitách nebo i na specialitách středomořské a mezinárodní kuchyně. Pokud využijete voucher na pobyt v Maďarsku, určitě oceníte nepříliš velkou vzdálenost od domova. Takže si pobyt náležitě vychutnáte.

Wellness pobyty, které jsou ve slevotéce k dispozici, obsahují velké množství rozmanitých wellness zážitků od standardních saun až po nejrůznější druhy masáží a koupelí. V maďarských termálních lázních budou spokojeni i ti nejnáročnější návštěvníci. Nabízejí se venkovní i vnitřní bazény s různou teplotou vody. Vzrušující atrakce pro děti i dospělé. Wellnes balíčky jsou koncipovány od základních masáží až po procedury pro velmi náročné klienty.

Co jste možná o slevotéce nevěděli je, že právě tato, nabízí jako první v České republice víkendové pobyty a zážitky.

Pokud se u vás rodině bude slavit nějaké výročí, může vám velmi dobře posloužit právě zakoupení slevového voucheru jako dárek, a to na lázeňský pobyt nebo eurovíkend.

Dostali jste úžasnou vánoční nadílku a rádi byste se revanšovali? Nebo jste romantici a chcete netradičním způsobem vyjádřit své city osobě, kterou máte rádi? V tom případě můžete zakoupit voucher na romantický pobyt, nebo na pobyt pro dva.

Rádi poznáváte historii i současnost různých měst a rozšiřujete si tak obzory? Pro vás slevotéka nachystala nabídku eurovíkendů s velkými slevami.

Jestliže dáváte přednost lyžování a milujete hory, slevotéka právě vám teď nabízí různé pobyty na horách v České republice i jinde, u některých se slevou až 57%. V bohaté nabídce jsou pobyty pro dva, ale i s wellness, s polopenzí, či all inclusive. Pochopitelně lze využít pobyty na horách pro celou rodinu nebo pro skupiny přátel.

Jistě oceníte široký sortiment pobytů které slevotéka poskytuje. Samozřejmou součástí je zákaznická podpora, kde se můžete na vše podrobně vyptat. Ať už si vyberete jakýkoli voucher, pevně věřím, že si ho užijete.

Luxusní relaxace se slevou

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!