Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
pojištění auta / foto: shutterstock

Jak si sjednat povinné ručení? Jedině online!

Máte auto a potřebujete si sjednat pojistku? Pokud ano, existuje celkem jednoduchá cesta, jak na to.

Dnes si můžete sjednat povinné ručení online. Proč je tato možnost tou nejlepší? Podívejte se společně s námi na hlavní důvody.

Kdykoliv a odkudkoliv

Není třeba kamkoliv chodit, jelikož možnost sjednat si povinné ručení online je ideální pro toho, kdo chce vše vyřídit třeba z pohodlí domova. Stačí jenom připojení k internetu a počítač, ale stejně tak třeba také tablet, nebo chytrý mobilní telefon. Faktem je také to, že zatímco pobočky mají své otevírací doby, tak v případě online sjednání není problém realizovat tento krok kdykoliv.

Přečtěte si také: Jak vybrat ideální povinné ručení?

Je to velmi jednoduché

Máte jistotu, že si pojistku nadefinujete přesně podle svých představ. Není nikdo, kdo by vám snad vnucoval, jak má vaše pojištění vypadat. Sami si tedy zvolíte rozsah služeb, stejně jako si zvolíte i výše pojistných limitů. Dále nezapomínejme ani na jednoduchost. V podstatě lze mít potřebnou pojistnou ochranu sjednanou již za několik málo minut.

Přečtěte si také: Proč využívat srovnání povinného ručení?

Využijte srovnání povinného ručení a ušetřete

Online sjednání má přirozeně i výhodu v tom, že ho můžete mít za tu nejlepší cenu na trhu. Je mnoho pojišťoven a ty se svou cenou poměrně výrazně liší. Když využijete porovnání povinného ručení, můžete mít výhodu toho, že ho budete mít za cenu, která je nejlepší. A to i s ohledem na parametry, které jste si sami zvolili a které požadujete. Díky tomu se dají ušetřit celkem nemalé peníze. Budeme-li konkrétní, tak není problémem díky této cestě ušetřit třeba i několik tisíc korun během jednoho jediného roku.

Bez administrativních formalit

Není třeba jakékoliv podepisování smluv, nebo další formality. Vše vyřídíte jednoduše online, kde také potvrdíte návrh smlouvy. Po zaplacení vám přijde na mail zelená karta, kterou si můžete ihned vytisknout a můžete ihned vyrazit do provozu. S jistotou pojistné ochrany.

Jak si sjednat povinné ručení? Jedině online!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!