Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chateau Mcely / foto: shutterstock

Jaká bude vaše letní dovolená? Užijte si ji na zámku

Léto můžeme trávit různě. Někdo si neodpustí moře, jiný rád objevuje kouty naší vlasti. Pokud si chcete odpočinout, užít si hýčkání nebo třeba jen překvapit drahou polovičku, pak se mrkněte, jaký luxus nabízí české zámky.

Letní pobyty v Mcelích

Nemáme na mysli klasické túry a poznávačky po hradech a zámcích. Dnes je spousta těchto míst, které vlastní soukromníci a ti z nich dělají resorty vskutku exkluzivní. Jen si to představte. Budete chtít na wellness. Jenže spousta lázní, v nichž tyto služby poskytují, jsou si podobné. Nabízí zde spoustu procedur, i lázeňské programy konzultované přímo s odborníky, což je skvělé, ale tak nějak máte pocit, že jste na stejném místě, i když jednou budete v západních Čechách a jindy na Moravě. Na zámku to je však něco jiného, budete se zde cítit přímo královsky. Můžete si užít sami takový soukromý restart, vyrazíte s partnerem, kamarádkou i rodinou. I když jste z hlavního města, tzv. vypnete, pokud se dostanete za hranice metropole. Útočiště a ubytování v Mcelích vás okouzlí ihned. Jde o zámek, kde mají neskutečné portfolio služeb, bohatý program, který se sestavuje i dle ročních období a příležitostí. Letní pobyty v Mcelích vás doslova nabijí energií.

Malebný park v Poděbradech

Dovolená v Poděbradech

Už jen vědomí, že měníte prostředí, kdy budete dál od stresu z práce i domova, přepne vaši mysl na relaxační mód. A střední Čechy, kde se nachází Mcely, nabízí bohaté vyžití, protože můžete poznávat i krásy nedalekých míst, jako jsou Nymburk nebo Poděbrady. Ostatně i dovolená v Poděbradech může být dalším naším tipem. Toto půvabné lázeňské město vás rovněž nadopuje energií. Hledáte více inspirace? Zarezervujte si své ubytování na Hotel.cz. Zde najdete přehledný výběr spousty krásných míst u nás včetně mnoha ubytovacích zařízení s podrobným popisem, takže si každý přijde na své.

Jaká bude vaše letní dovolená? Užijte si ji na zámku

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!