Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ubytovna v Praze / foto: www.ubytovnypraha.net

Hledáte levné ubytování v hlavním městě? Využijte komfortní hostel v Praze

Všichni tuto situaci známe. Chystáme se na cestu do Prahy a první věc, kterou řešíme je ubytování. Ubytovat se v hlavním městě není snadné a to bez rozdílu, zda se jedná o krátkodobou cestu nebo dlouhodobý pobyt.

Při výběru vhodného ubytování jsme limitováni peněžním rozpočtem, místem lokace ubytování a vlastním očekáváním z kvality služeb. O to těžší úkol je to pro ty, kteří jedou do Prahy a uvažují o dlouhodobém ubytování za účelem práce. V tomto případě selektujeme svůj výběr dále o dopravní obslužnost, dostupnost obchodů a krátkou vzdálenost k dalším důležitým bodům jako jsou bankomaty, pošta a nemocnice.

Ubytovna v Praze

O nic snadnější to nemají i podnikatelé, kteří musí uvažovat nejen o výše zmíněných faktorech a i o vlastní reprezentaci, kterou výběrem ubytování dávají najevo svým kolegům a klientům. I když si můžeme připadat při výběru ubytování beznadějně, přece jen existuje řešení a tím je hostel.

Vyberte si svůj komfort

Pokud nejste příliš nároční, tak oceníte nejlevnější variantu, kdy hostel nabízí standartní vybavením jako jsou židle, pohovka, postel ale i lednici s odděleným mrazákem. U této nejnižší kategorie se nachází wc a koupelna ve společné umývárně, která je oddělena zvlášť pro muže a ženy. Ideální pro ubytování zaměstnanců převážně dělnických profesí.

Velmi cenově dostupné jsou hostely, které kromě základního vybavení mají i noční stolek a televizi. Zde bývá wc a koupelna sdílena s dalšími dvěma až třemi pokoji. V ceně bývá také zahrnutý úklid denních prostor.

Dalším typem jsou hostely, které dokážou plně uspokojit potřeby turistů. Tato úroveň nabízí modernější vybavení vč. televize. V ceně jsou zahrnuty ručníky a povlečení. U této varianty je samozřejmostí vlastní wc a koupelna. Ve společných prostorách je možné využít kuchyňku. Ideální pro ubytování administrativních pracovníků.

Hostel v Praze

Poslední možností jsou hostely, které nabízí nejvyšší míru pohodlí a soukromí. Tato kategorie je vybavena zánovním vybavením, vlastním kuchyňským koutem a koupelnou s wc. Tato varianta je vhodná pro turisty a dlouhodobé pracovníky.

Pokud hledáte komfortní ubytování za nejlevnější cenu, tak můžeme například využít hostel Praha. Výhodou je, že si můžeme vybrat komfortní hostel z výše uvedených kategorií na jednom místě.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze