Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dovolená na motorce / foto: https://www.motorky-pujcovna.cz

Dovolená na motorce? Skvělý nápad!

Nezapomenutelnou dovolenou můžete prožít i na motorce, jak vám dosvědčí většina motorkářů. Nevěříte?

Ti, kteří jízdě na motorce propadli, na tento dopravní prostředek nedají dopustit. Představuje pro ně totiž svobodu. Na motorce s větrem v zádech totiž mizí starosti jako pára na motorce. Proto se nejeden motorkář, když je doma dusno, nebo mu dělají těžkou hlavu pracovní povinnosti, zkrátka sebere a jede se projet. Jen tak. A vrátí se odpočatý jako žena po pobytu ve wellness centru. A proč tedy na motorce nestrávit rovnou celou dovolenou a dávku odpočinku si tak znásobit?

Aktivní dovolená

Zažijte aktivní dovolenou

V současné době je v kurzu aktivní dovolená. Tedy taková, při které si místo povalování u bazénu či na pláží dáme pořádně do těla a patřičně si zvedneme hladinu adrenalinu. A taková dovolená může mít spoustu podob. Strávit ji můžete lezením po horách, sjížděním divokých řek, v obytném voze, na jízdním kole, nebo právě na motorce.

Co obnáší a vyžaduje?

Co taková dovolená na motorce vůbec obnáší? V první řadě velké dobrodružství a nezapomenutelné zážitky. Na druhou stranu ale vyžaduje pečlivou přípravu. Především je nutné dobře naplánovat trasu a kriticky zhodnotit své zkušenosti, respektive počet kilometrů, které jste ochotni a schopni během jednoho dne ujet. Myslete přitom nejenom na sebe, ale i na svého případného spolujezdce.

Ráj všech motorkářů

V autě i na motorce

Jste si jisti, že vydrží v sedle motorky celý den? Pokud ne, dojeďte do cíle automobilem a s motorkou ve vleku. Na místě pak budete vyrážet na motorce na výlety. Do automobilu navíc naskládáte mnohem víc věcí než na motorku. Zároveň ho bezpečně uzamknete a nebudete tak muset mít obavy o svůj majetek.

Nemáte motorku?

To ale vůbec nevadí. Můžete si ji půjčit. Své služby vám nabízí například Půjčovna Motorek Praha provozovaná rodinou motorkářů z Prahy a specializující se na služby spojené se zapůjčením motorek, skútrů a motorkářského příslušenství. Motorek a skútrů nabízí v současné době k půjčení téměř 40 a postupně je obměňují a snaží se nabízet nejžhavější modely. Ty si můžete prohlédnout a objednat na stránkách www.motorky-pujcovna.cz. Tak, ať se vám dovolená na motorce vydaří.

K tomuto článku není otevřena diskuze