Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Skvělá brigáda: mazání boháčů opalovákem za 20 tisíc!

Musíte jen fakt dobře vypadat a umět cizí jazyky.

Možná už se začínáte poohlížet po letní brigádě. Jste-li ženského pohlaví, pyšníte se dobře vyvinutými tělesnými proporcemi a umíte nějaký ten jazyk, můžete zkusit zajímavou práci ve francouzském hotelu Les Sables d'Olonne.

Velká prsa a cizí jazyky
Tam totiž hledají sexy hostesky, které by měly docela jednoduchý úkol. Mazat bohaté klienty krémem na opalování. Mezi požadavky najdete reprezentativní vzhled, což se dá vysvětlit tak, že byste měly mít velká prsa, dlouhé nohy, blonďaté vlasy a zářivý úsměv.

Překvapivě asi budete také něco říkat, byť předchozí popis zaváněl tím, že stačí jen dobře vypadat. Dalším požadavkem totiž je jazyková vybavenost. Do Les Sables přijíždějí boháči z celého světa, takže vystačíte s nejrůznějšími jazyky.

Brigáda je omezena na šest týdnů, přičemž týdenní honorář je v přepočtu zhruba 22 000 korun. Celkem si tak můžete vydělat přes 130 000.

O práci je očekávatelně velký zájem. Takže neleňte a pošlete své žádosti spolu s fotkami a videem, ve kterém vysvětlíte, proč jste těmi pravými pro tuto práci, na tento web: https://www.lejobdelete.com

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25