Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
New Electric Animal / foto: New Electric Animal

New Electric Animals jsou zpět s novým albem!

Máte rádi rock? A co český rock? Jednou z českých rockových legend, kapela NEW ELECTRIC ANIMALS, se po neuvěřitelných 27 letech vrací na scénu! A to s velkou pompou. Se skvělým albem „To zní jako plán“!

Historie NEW ELECTRIC ANIMALS je pro mnoho fanoušků spojena s nezaměnitelným zvukem kombinujícím prvky hard rocku, punk rocku a tradičního rocku. A album „To zní jako plán“, které bylo slavnostně uvedeno na trh 28.října tohoto roku, není jiné. Nabízí širokou paletu hudebních žánrů, přičemž některé písně zaujmou svým hardrockovým charakterem, jako jsou Barbra Streisand, Barvy, Černá kára a Podivná.

NEW ELECTRIC ANIMALS

Překvapení v podobě pop artu

Na albu najdete vše, co je pro rock music typické. Rychlé a energické skladby (Pinochio, Holka z ulice), které vám pořádně rozproudí krev v žilách, i pomalejší artrockové balady (Jen pro Tebe jsem, Hochu zlatej a Bananas yellow) vhodné třeba pro intimnější chvíle. Největším překvapením alba však jsou popartové skladby jako Living Together, Bílý rukavice a Meziplanetární hardrockový systém NEA 4.0, které svým novým zvukem a atmosférou otevírají naprosto novou kapitolu pro NEW ELECTRIC ANIMALS.

Originální písně a texty

Skladby zpívá autor většiny písní a textů a frontman kapely Luděk Lisse, který přináší svůj osobitý hlas a výraz do každé písně. Sólovou kytaru a zvuk obstarává Marek Čermák, za bicími sedí Zoltán Kilácskó, na baskytaru alternoval Mikuláš Kužel a v písni Barvy i legendární Milan Cimfe. Kvalita zvuku je pak dílem producenta Tomáše Frieba.

NEW ELECTRIC ANIMALS

Skvělí hostující muzikanti

Ke zvuku a atmosféře nahrávky ale přispěla i řada hostujících hudebníků, jako jsou například zpěvačky Šárka Konečná nebo Lucie Koutníková. V jedné z písní dále zazní hluboké a emotivní violoncello v podání Marka Trykara a v další zase saxofon Pavla Fiedlera z komorního kvartetu BSQ. Kvalitní hudební zážitek je zkrátka po všech stránkách zaručen. Když zkrátka český rock, tak kapela NEW ELECTRIC ANIMALS.

K tomuto článku není otevřena diskuze