Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Slavností Břeclav / foto: TZ Slavnosti Břeclav

Na 11. ročníku Slavností Břeclav zahrají Divokej Bill, Rybičky 48 nebo Mig 21

Ani v roce 2024 nebudou v Břeclavi chybět přední české a slovenské kapely. Na 11. ročníku Slavností, který se uskuteční 7. a 8. června v zámeckém areálu, vystoupí Divokej Bill, Rybičky 48, Mig 21, Tři sestry, Horkýže Slíže, vypsaná fiXa nebo No Name.

V hlavní roli Divokej Bill

Headlinerem 11. ročníku bude Divokej Bill. „Vyslyšeli jsme přání našich fanoušků a po pěti letech do Břeclavi pozvali kapelu Divokej Bill, která přiveze kromě těch největších hitů i skvěle hodnocenou novou desku. Rozhodně máme na co navazovat. Letošní 10. ročník navštívili lidé z celého Česka, doslova od Aše až po Karvinou, a také ze Slovenska. Bereme to jako důkaz toho, že se Slavnosti Břeclav zařadily mezi přední české hudební festivaly,“ těší organizátora Slavností Jana Svobodu.

Kapela Divokej Bill
Kapela Divokej Bill – Zdroj: TZ Slavnosti Břeclav

Ostřílení matadoři i nováčci

Potřetí v řadě rozjedou Rybičky 48 pod břeclavským zámkem svou monster show. Vrací se také slovenští matadoři Horkýže Slíže, které letos v Břeclavi nerozhodil ani déšť. Na ikonické koncerty z minulých let budou chtít navázat Tři sestry, Mig 21, No Name nebo Wohnout.

Prostor v hlavním čase poprvé dostane stále oblíbenější kapela Trautenberk. Speciální bude i koncert vypsané fiXy, která v Břeclavi oslaví 30. narozeniny. Premiéru na Slavnostech zažijí Adam Ďurica, Doga, Premier, Pam Rabbit a Poetika.

Kapela Trautenberk
Kapela Trautenberk – Zdroj: Trautenberk/ J. Beník

Program 11. Slavností ještě není finální. Kromě hudebních jmen ho tradičně doplní i pivní speciály a gastro zóna. Úvodní dvě limitované edice vstupenek se vyprodaly během několika týdnů. Aktuálně je na webu breclav.slavnosti.cz v prodeji třetí edice vstupenek za 999 Kč.

Potvrzený program Slavností Břeclav 2024

Pátek 7. června:

Tři sestry, Wohnout, No Name, Trautenberk, Adam Ďurica, Iné Kafe, Poetika, Premier

Sobota 8. června:

Divokej Bill, Rybičky 48, Mig 21, Horkýže Slíže, vypsaná fiXa, Walda Gang, Doga, Kali, John Wolfhooker, Pam Rabbit

Na 11. ročníku Slavností Břeclav zahrají Divokej Bill, Rybičky 48 nebo Mig 21

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!