Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
The Dark Knight / foto: Warner Bros

KiNovinky: Batman už je na dohled!

V srpnu nás čeká v kinech vpravdě pestrá sebranka. Uklízí roztomilý robůtek Vall-I. Adam Sandler přijel až z Izraele, aby nás ostříhal. A všechny ochrání Batman.

Návrat temného rytíře

magazin.cz
K dnešnímu dni Temný rytíř utržil více než 450 miliónů dolarů, přes 165 tisíc hlasů na filmové databázi IMDb ho vyšvihlo před Kmotra i Vykoupení z věznice Shawshank na první místo nejlepších snímků historie. S takovou pověstí se Temný rytíř dostal do pozice, kdy už jsou všechny recenze zbytečné.

A pokud se náhodou kritici dopustí té „chyby“ a něco filmu vytknou, jejich mailovou schránku zaplevelí stovky více či méně výhružných vzkazů od více či méně šílených fanoušků.

Redaktor Wall Street Journalu oceněný Pulitzerovou cenou za kritiku Joe Morgenstern by o tom mohl vyprávět svoje. A to jen napsal, že film svou "spletitostí a temnotou" jakoby chtěl diváka zadusit. Odpovědí byly stovky nepříliš přívětivých e-mailů...

Žolíkem v rukávu Temného rytíře se paradoxně stal také zesnulý Heath Ledger. Ten ve filmu ztvárnil maniakálního Jokera, který pořádně zavařuje Gothamu i jeho rytíři v upravené armádní zbroji. Všichni se chtějí podívat na jednu z jeho posledních kreací, podle mnohých nejlepší.

Čekání českých diváků se blíží ke konci, Temný rytíř vtrhne do kin již za týden! A my ho doprovodíme tématickými články.

TEMNÝ RYTÍŘ, The Dark Knight, Akce/Drama/Thriller, USA, 2008, 152 minut, režie: Christopher Nolan, hrají: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Maggie Gyllenhall, Gary Oldman, Morgan Freeman

V kinech od 07.08.2008

Podívejte se na trailer:

Vall-I voll-at domů

magazin.cz

700 let v budoucnosti lidstvo opustilo planetu Zemi a nechalo po sobě pěkný čurbes. Úklidovou četu zosobňuje robot Vall-I, podle designu zřejmě nějaký potomek Čísla 5.

U VALL-Iho se postupem času rozvinula osobnost a na prázdné planetě ho zastihla osamělost. Ale všechno se změní, když se z nebe přiřítí obrovská kosmická loď a v ní přitažlivá Eve (alespoň podle robotích měřítek).

Společně se vydávají vstříc vesmírnému dobrodružství, lásce… však to znáte.

VALL-I je další dítko studia Pixar, natočil ho Andrew Stanton, režisér filmů Hledá se Nemo a Život brouka.

VALL-I, Wall-E, Animovaný/Rodinný/Sci-fi, USA, 2008, 97 minut, režie: Andrew Stanton, hrají: Sigourney Weaver, Ben Burtt, Elissa Knight


V kinech od
14.08.2008

Podívejte se na trailer:


Zohan vás chostříhá

magazin.cz
Adam Sandler je schopný odehrát brilantní party ve filmech Opilí láskou nebo Volání o pomoc, ale daleko raději blbne v bláznivých komediích, kde lidé legračně padají, legračně se bouchají do hlav, legračně se mlátí do rozkroků, mluví v legračních dvojsmyslech a jejich údy mají legrační schopnosti. A diváci na jeho tajtrlíkování slyší, proto jim tentokrát naservíruje člena izraelské armády, který se chce stát kadeřníkem v „zemi neomezených možností“.

Jak je vidět v traileru, Sandler se do role opět položil na plno a kadeřníka s bujarou kšticí si vyloženě užívá.

Vtípky občas ustřelí za hranici politické korektnosti, někdy jsou naopak impotentní a bránici nerozpálí ani v tomhle horkém počasí. Ale už jen kvůli „changaroo“ stojí za to.

ZOHAN: KRYCÍ JMÉNO KADEŘNÍK, You Don´t Mess with Zohan, Komedie/Akční, USA, 2008, 113 minut, režie: Denis Dugan, hrají: Adam Sander, John Turturro, Emmanuelle Chriqui

V kinech od 28.08.2008    

Podívejte se na trailer:


Příště: Hola, hola, škola volá! V září nenastane peklo jen ve školních lavicích, v kinech se totiž objeví druhý Hellboy. Ben Stiller, Robert Downey Jr. a Jack Black rozpoutají Tropickou bouři. Jediové by měli vytasit světelné meče, protože se zúčastní animovaných Klonových válek. A velice se těšíme, jak český distributor přeloží název kanadské nezávislárny Young People Fucking.

Na co půjdete v srpnu do kina?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 96