Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Shutterstock

Jennifer Aniston čeká dvojčata. Jako Angelina

Bývalá hvězda seriálu Přátelé, Jennifer Aniston zažívá opojný pocit triumfálního vítězství. Lékaři jí potvrdili, že je po sériích pokusů o umělé oplodnění konečně těhotná. A dokonce čeká dvojčata.

S bombastickou zprávou přišel jako první americký magazín Star s odvoláním na zdroj blízký herečce a jejímu snoubenci, zpěváku Johnu Mayerovi, s kterým se v nedávné době Jennifer dala po hořkém rozchodu dohromady.

"Jennifer nemluvila v posledních několika měsících o ničem jiném než o dětech. Děti jí úplně vlezly na mozek. Pochopila, že už jí nezbývá moc času," prozrazuje zdroj.

Když John souhlasil se svatbou, podstoupila Jennifer kromě umělého oplodnění i alternativní léčbu, která měla zvýšit její šance na otěhotnění.

"Jennifer toužila otěhotnět před svými čtyřicátými narozeninami, které oslaví v únoru příštího roku. Teď jsou s Johnem v sedmém nebi, že jim to vyšlo," dodává zdroj. Nastávající rodiče si prý už pořídili řadu knih o výchově dětí a nebaví se o ničem jiném, než o dvou očekávaných malých vrnících uzlíčcích.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 237