Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears na pláži / foto: Daily Mail

Britney Spears: Můj život je peklo

Uplakaná Britney Spears prý ztratila chuť do života. V hodně otevřeném a upřímném interview se přiznala, že si ve svém novém životě připadá jako ve vězení.

Její otec Jamie Spears se o dceru permanentně stará a brání ji i po všech možných aférách. Šestadvacetiletá Britney za to slíbila comeback ze soukromého pekla, do kterého se nedávno propadla a které bulvár velice rád a do podrobna dokumentoval.

 

Nedávno nazpívala duet s Madonnou, který se lidem moc líbí a za nějž Britney sklízí samou chválu. Ale za vší touhle líbivou fasádou se skrývá úplně jiný příběh.

 
Až příliš odevzdaná…

Svůj život k peklu Britney přirovnala v rozhovoru, který vedla v rámci natáčení dokumentu o svém životě. „Už necítím žádné vzrušení, žádnou vášeň. Mám dobré dny a pak špatné dny. Jen ten, kdo ví, jaké je to ve vězení, pozná chvíli, kdy se prostě musí dostat z vězení ven. Jenže pro mě není východiska.“

 

Britney věří, že ještě pořád platí za svoje životní pády. „Myslím, že mě všichni moc sledují, připadám si jako pod lupou, jestli mě dřív nikdo neomezoval, tak teď ano. Necítím se už svobodná. Všem říkám, jak se cítím, oni mě sice poslouchají, ale jako by doopravdy neslyšeli, co se jim snažím povědět,“ líčila.

 

„Když člověk udělá něco špatně, musí za to zaplatit, to chápu, ale já už platím příliš dlouho. Nikdy jsem nechtěla být vězněm svého života, chtěla jsem být svobodná. Myslím, že už jsem dostala za vyučenou, a že bychom už se mohli pohnout dál,“ doplnila Britney.

 
Dva roky průšvihů

Devadesátiminutový dokument Britney: For The Record produkoval její manažer Larry Rudolph. Obsahuje zákulisní pohled na život Britney Spears během posledních dvou let. Ona vše doplňuje komentářem coby svědek vlastních vzletů a pádů. Kdo jiný by o tom všem měl vědět víc.

 

Znovu si tu připomeneme rozvod Britney a Kevina Federlinea a následné soudní přetahování o jejich dvě děti, tříletého Seana Prestona a dvouletého Jaydena Jamese. Soud jí oba syny nakonec vzal. Připomeneme si i období plné večírků a pařeb, dobu, kdy si oholila dlouhé vlasy, nechala se potetovat a před odchodem na léčení zmlátila deštníkem novináře.

 

Nechybí ani ostudné vystoupení na cenách MTV, kde byla natolik mimo, že nejenže nedokázala pořádně zatancovat, ale ani nebyla schopná trefit se do playbacku…

 

Dokument o Britney vyjde těsně předtím, než se fanoušci dočkají jejího šestého alba Circus. Zdá se, že vše je tedy dokonale naplánováno tak, aby z Britney Spears byl opět perfektní vánoční hit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 174