Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Warner Bros

Postery nového Harryho Pottera – temnější než noc

Nový Harry Potter se blíží...

Nové postery, které uvádějí do kin první část závěrečného pokračování filmů o Harrym Potterovi s podtitulem Relikvie smrti, ukazují, že film bude mnohem temnější než předchozí díly. A ani ty nebyly žádná selanka.

magazin.cz

Na prvním drží představitel Harry Pottrera Daniel Radcliffe svou hůlku jako zbraň a vypadá při tom velice ustaraně. Druhé dva podobně laděné s Hermionou a Ronem, neboli Emou Watsonovou a Rupertem Grintem, se nesou ve stejném duchu.

To z Helen Bonham Carterové, která hraje ďábla v ženské podobě Bellatrix, doslova stříká sexappeal. Její postava je bezesporu nejvíc sexy čarodějnicí v dějinách. V jejím stínu podlý Lucius Malfoy, kterému propůjčil tvář Jason Isaac, jen zlověstně vykukuje v pozadí.

magazin.cz

Poslední plakát zobrazuje Toho-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit... ale čert to vem - samotného Lorda Voldemorta. Tvář Ralpha Fiennese pod hadím vzhledem je sice prakticky nepostřehnutelná, ale citlivému člověku z tohoto plakátu běhá mráz po zádech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26