Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tom Cruise / foto: Shutterstock

Kaskadér Cruise. Běhal po stěnách mrakodrapu!

Osmačtyřicetiletý Tom Cruise si věk nepřipouští. Během natáčení nového Mission: Impossible se nedal zastoupit a provedl nebezpečný kaskadérský kousek.

Cruise si prý v nebezpečí libuje a zdá se, že se vůbec nebojí. Před pár dny ohromil své kritiky, když se objevily fotografie, na nichž visí v postroji z vrcholu nejvyšší věže světa Burj Khalifa v Dubaji. Dostal se tam při natáčení filmu Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Simon Pegg se bál
Nebezpečnému kousku přihlížel i britský herec Simon Pegg. V britské televizní show Loose Women pak vyprávěl, jak Cruise pobíhal po stěně věže, kterou mrakodrap končí 828 metrů nad zemí:

"Byl jsem tam. Díval jsem se a už jen to bylo dost děsivé, protože jsem si připadal spíš jako v letadle. Byl jsem na vršku té věže. Je to neuvěřitelné, ale Cruise se opravdu nebál. Podíval se na mne nahoru, zeširoka se usmál, jako by říkal: ,Jdeme na to!´ a rozběhl se v postroji po stěně budovy."

Chce být přesvědčivý
Cruise nedávno novinářům vysvětlil, že se chystá "strávit spousty hodin na stěnách té budovy".

Jeho mluvčí pak podle listu Daily Mail dodal: "Tom se na tuto scénu připravoval dosti dlouho. Věří, že když kaskadérský kousek provede sám, obecenstvo bude víc věřit postavě, kterou hraje."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7