Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bond, James Bond / foto: Shutterstock

Agent 007 se vrací, Daniel Craig může začít trénovat

Příznivci agenta 007 se mohou těšit: Daniel Craig se už brzy vrátí na filmová plátna jako agent s povolením zabíjet.

Projekt třiadvacátého pokračování příběhů o Jamesu Bondovi byl devět měsíců u ledu kvůli finančním potížím studia MGM, ale zdá se, že se nakonec podařilo problémy vyřešit. Nový film bude režírovat Sam Mendez a natáčení by mělo začít ke konci roku.

Bondgirl zatím neznámá
Detaily zápletky jsou samozřejmě přísně střežené, ale podle listu Daily Mail se proslýchá, že role M se znovu ujme herečka Judi Dench.

"Mám pocit, že na jaře 2011 mne budou potřebovat. To je zpráva, kterou jsem dostala," potvrdila spekulace sama herečka.

Do role padoucha, který nesmí v žádné bondovce chybět, bude pravděpodobně obsazen Michael Sheen. O tom, kdo si zahraje Bondovu partnerku, zatím panují jen spekulace. V posledních filmech pomohly tyto role kariéře Halle Berry, Teri Hatcher a Denise Richards.

Craig do posilovny!
Bond sám, tedy Daniel Craig, se v poslední době věnoval romantickým procházkám po anglickém venkově ve společnosti Rachel Weisz. Teď se bude muset začít připravovat na náročnou roli. Před natáčením dřívějších bondovek prý chodil do tělocvičny pětkrát týdně, aby se dostal do formy.

Snad mu bude štěstí přát: jeho dřívější výkony v roli agenta 007 byly sice diváky i kritiky dobře přijaty, ale jejich realizace se neobešla bez potíží. Během natáčení zatím posledního filmu o britském agentovi – Quantum of Solace – si Craig ošklivě seříznul bříška prstů. Došlo i k autonehodě, při níž se těžce zranil kaskadér.

Nová bondovka, která zatím nemá jméno, by měla přijít do kin až na podzim 2012.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4