Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Co nám říkají erotické sny?

Zdají se vám často erotické sny? Nemusíte se za to stydět, čas od času se zdají každému. V lechtivých snech můžeme hledat významy.

Víte, jaké jsou nejčastější erotické sny? A co vlastně znamenají? Vysvětlení můžeme najít ve snáři. Řada psychologů se erotické sny také již pokusila vysvětlit. Pojďte se podívat, k jakým závěrům dospěli.

Mnoha lidem se zdá sen, v němž jsou zcela nazí. Někdo se ve snech prochází nahý po ulici zcela beze studu, jinému se smějí lidé při jeho procházce bez jediného kousku oblečení. Někdo se zase ve snu koupe ve vaně nebo se líně válí v posteli a užívá si každou část svého nahého těla. Ať už se vám v noci zdá to či ono, pokud se vidíte ve snu zcela bez oblečení, hrozí vám období neúrody a chudoby. Alespoň toto vysvětlení najdeme ve snáři. Psychologové přichází s jiným vysvětlením. Pokud vám nahota ve snu nijak nevadí a naopak se vám tento pocit líbí, značí to vaší psychickou vyrovnanost. Jestliže vás však znervózňuje to, že na sobě nemáte oblečení, máte zřejmě nějaké velké tajemství a bojíte se, že se ho ostatní dozví. Také to značí vaší nejistotu.

magazin.cz

 

V erotických snech také často podvádíme svého partnera či partnerku. Nevěra ve snu prý značí spokojené manželství. To se píše ve snáři. Podle psychologů však záleží na tom, zda se ráno po takovém snu probudíte s čistým svědomím či nikoliv. Pokud se vám nevěra ve snu líbila a ráno si nic nevyčítáte, nejspíš vás váš partner v něčem zklamal a ve snu jste si tedy užívali s někým jiným proto, abyste se mu pomstili. Po probuzení vás však mohou trápit výčitky svědomí. Pak byste se však měli zamyslet. Ve vztahu se dopouštíte chyb, které by mohly vést až k rozchodu.

Běžným lechtivým snem je ten, ve kterém si užíváte erotických hrátek se svým partnerem. Může se jednat o romantické, ale také pěkně divoké milování. Podle snáře tento sen předvídá dobré obchody a radost. Psycholog by sen vyložil jinak. Pokud se vám ve snu sex s partnerem líbil, je váš vztah plný lásky, harmonie a vzájemného porozumění. Ovšem pokud se vám o erotických hrátkách se svým partnerem zdá příliš často, chybí vám sex v běžném životě. Proto si to vynahrazujete po usnutí.

magazin.cz

 

Ženám se také zdá o znásilnění. A nejednu ženu tyto sny vzrušují. Dejte si ale pozor, ve snáři je takový sen vykládán tak, že na vás může někdo brzy zaútočit. Psychologové říkají, že pokud se mužům zdá, že nutí ženu k sexu násilím, jsou v životě velmi dominantní a dokáží snadno ovlivnit své okolí. Jste-li ve snu obětí znásilnění, pravděpodobně se bojíte nějaké osoby. Ohrožení může představovat sok v lásce, nebo třeba váš šéf.

Ve snech se nám také objeví neobvyklé sexuální praktiky. Ať už jste oblečení v latexu, bijete svého milence bičem, nebo ležíte spoutáni na posteli, tyto sny značí jedině – tajně po neobvyklých praktikách toužíte! Alespoň toto vysvětlení najdeme ve snáři. Z pohledu psychologa však takové sny ukazují vaší nesnadnou situaci či touhu po změně.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!