Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Co se nelíbí mužům na ženách?

Pokud mají mít ženy schůzku s mužem, snaží se být krásné a dokonalé. Ne v každém případě se jim to však podaří. To totiž tvrdí někteří muži. Co se nejčastěji mužům na ženách nelíbí? Kterých chyb se v očích mužů ženy

Snad nejčastěji mužům vadí, když žena působí neupraveně a zanedbaně. Muži tím však nemají na mysli to, že by ženy musely nutně chodit oblečené podle poslední módy. Ani značkové a luxusní šaty nejsou nutností. Mužům spíše vadí oblečení špinavé, nasáklé pachem potu, špína za nehty nebo neupravený účes. Co muži rozhodně nerozdýchají, to jsou mastné vlasy.

magazin.cz

 

Dále muže na ženách odpuzuje hloupost a omezenost. Je pochopitelné, že nikdo z nás není nadán stejnou dávkou inteligence, ale základní etiketu by měl znát každý. Žena by podle mužů měla zůstat sama sebou, ale trocha rozšíření obzorů nikoho nezabije, naopak to může být užitečné.

Muž chce být po boku ženy jako hrdina a pán tvorstva, a proto nesnese přeslazenost. Co to znamená? Žádný muž prostě nechce být ženou nazýván zdrobnělinami typu broučínek nebo mazlíček. Tak to, dámy, vezměte na vědomí.

Hrubé chování, to je další věcí, kterou muži na ženách nemají rádi. Žena může být nádherná a okouzlující, ale pokud se neumí chovat a je vulgární, muže odpudí.  Hrubé chování a necitlivost, to je něco, co se k ženám nehodí.

magazin.cz

Nafoukané ženy muži také nemají zrovna v lásce. Spíše si vyberou ženu se zdravým sebevědomím, milou a laskavou. Nafoukanou ženu se pak muži bojí vzít do společnosti a doma to s ní pak také nemají jednoduché. Pravdou je, že nafoukané ženy jsou mužům spíše na obtíž. Jejich negativní energie může výrazně narušit některé situace.

Ženy věčně nespokojené a trpící sebelítostí také nejsou pro muže ty pravé. Takové ženy pak musí budit neustále lítost u svého okolí a nejsou těmi nejvhodnějšími partnerkami pro život. Některé muže dokonce přímo odstrašují. Muži zkrátka nechtějí mít vztah plný výčitek a sebelítosti partnerky, ale plný pohody a spokojenosti.

Muži mají rádi záhadné, a proto se jim na ženách nelíbí přehnaná upovídanost. Mužům se zkrátka nelíbí, pokud jim žena hned vše o sobě, třeba i o předchozích vztazích, prozradí. Tím ztratí pro muže své kouzlo.

magazin.cz

 

Každá žena by si měla věřit a být sebevědomá. Přehnanou sebekritiku u ženy muži neocení, spíše naopak. Nikdo z pánů nechce neustále poslouchat od své ženy, jak není krásná a dokonalá, jak má pár kilo navíc a podobně. V některých případech může muž svou partnerku začít vnímat podle jejich slov. Žena se tak stane nedokonalou i ve skutečnosti. A muže také nebude nestále bavit svou partnerku přesvědčovat o opaku jejich slov.

Ideální žena pro muže by měla mít svůj vlastní názor a ne muži neustále vše jenom odsouhlasit. Nesvéprávnost tedy mužům na ženách také vadí, tedy pokud s ní nechce nějakým způsobem manipulovat. Jinak ovšem nesvéprávná žena bude působit omezeným dojmem. Snad každý muž si sice užívá ženino chválení, ale ani s ním se to nemá přehánět. Muži rádi ženu dobývají, nesvéprávnou ženu však dobývat nemohou a je pro ně snadnou kořistí, o kterou nestojí.

Ačkoliv se to bude zdát nemožné, příliš atraktivní ženy muže spíše odpuzují, než aby je přitahovaly. Příliš odvážné oblečení totiž může působit laciným dojmem. A chování přehnaně atraktivní ženy muže přímo svádí jenom k románku na jednu noc.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!