Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zlepšete milostný život podle feng-šuej

Feng-šuej stále zůstává fenoménem především při zařizování interiérů našich bytů či domů. A s tím souvisí celá řada věcí – například uspořádání domácnosti se může odrazit na kvalitě sexuálního života.

Milostný život můžete zlepšit právě s feng-šuej. Pomohou vám k tomu třeba následující tipy. Pokud je použijete v praxi, mělo by se vám dostat lásky, vzájemného porozumění a také nemizející vášně.

 

Místo ve skříni

Tato rada je podle odborníků na feng-šuej spíše pro nezadané osoby nebo pro ty, kteří prožívají nový vztah a mají z něj z nějakých důvodů strach. Pokud tedy chcete poznat ideálního partnera či partnerku, nebo si zajistit spokojené soužití, uvolněte mu místo ve vaší skříni. Proč? Tímto jednoduchým krokem ujistíte hlavně sami sebe, že jste připraveni na příchod lásky i partnera.

magazin.cz

 

Ode zdi

Většina lidí má v ložnici postel umístěnou v těsné blízkosti zdi. Je to možná sice praktické z důvodu úspory místa, z pohledu feng-šuej je to však nevhodné. Postel namáčknutá na zeď totiž zabraňuje proudění energie. Přitom stačí postel posunout jenom o pár centimetrů ode zdi, a hned se vám bude dobře spát. Také se to pozitivně podepíše na vašem sexuálním životě i vztahu.

 

Ložní prádlo

Zapomeňte na povlečení se zvířátky nebo s pohádkovými postavičkami. Podle pravidel feng-šuej má být ložnice něco jako zvláštní svatyně lásky. Proto by v ní vše mělo vyzařovat vášeň a romantiku. To však nutně nemusí znamenat, že ložní prádlo musí být s krajkami či volánky a mít na sobě kytičky. Stačí, aby na vás povlečení působilo příjemným dojmem a přímo lákalo k milostným hrátkám.

magazin.cz

 

Televize do ložnice nepatří

Že televize nemá v ložnici co dělat, na tom se shodnou odborníci na feng-šuej i designéři. Ale mnoho lidí se jí nedokáže vzdát, prostě už si na ni zvyklo. Pokud patříte k této skupině, najděte pro svou televizi alespoň takové místo, kde nebude hned vidět. Vhodné je ji zavřít třeba do skříně, kdy v případě potřeby jenom otevřete dvířka. Dobré také není usínat u puštěné televize. Lepší variantou je čtení před spaním. Díky tomu budete lépe usínat a také se věnovat jiným věcem.

magazin.cz

 

Zařízení pro dva

Nyní se přesuneme z ložnice do obývacího pokoje. Pokud je v něm zařízení jenom pro vás, tedy pro jednoho, protože bydlíte sami, pravděpodobně to tak i zůstane. Jestli ale sami zůstat nechcete, vyměňte v obývacím pokoji třeba křeslo za sedačku pro více osob. Tak do pokoje přitáhnete romantickou energii a možná i partnera.

 

Pryč s ponurými doplňky

Smutné obrazy či doplňky do bytu nepatří. S nimi se totiž z domácnosti vytrácí optimismus a štěstí. Pokud ponuré doplňky vyměníte za veselé, otevřete prostor pro pozitivní energii.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!