Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sexuální kuriozity

Myslíte si, že o sexu už víte všechno a nic vás nemůže překvapit? Vyvedeme vás z omylu! Kuriozity se totiž nevyhýbají ani oblasti sexu.

Říká se, že v Rusku je možné všechno. Následující kuriozita o tom docela svědčí. Jistý léčitel se zde rozhodl, že povede poněkud zvláštní seminář. Za ten mu neváhala zaplatit stovka žen nemalou finanční částku. A jak vlastně takový seminář probíhal? Zmíněný léčitel ženám tvrdil, že je schopný všem přivodit orgasmus. Jak? Pustil prostě hudbu a nepřestával křičet větu: „Kdo chce mít orgasmus?“ Myslíte si, že to nemůže fungovat? Ovšem na konci seminářů se roztoužené ženy skutečně svíjely na zemi a sténaly, přesvědčené o tom, že prožívají orgasmus. Dost možná si ale jenom nechtěly připustit, že zbytečně utratily peníze za něco, co nefunguje.

magazin.cz

 

Pokud by dnes žena zatoužila být znovu pannou, nebyl by to žádný velký problém. Plastičtí chirurgové to umí zařídit. Zákrok na obnovu panenské blány podstupují hlavně ženy pocházející z asijských či arabských zemí. Mají totiž obavy, že by je společnost pronásledovala a pošpinila za to, že měly předmanželský sex. Pro tyto ženy je hymenoplastika, tedy zmiňovaný zákrok, takřka nezbytností. U Evropanek se spíše jedná o módu, i když poměrně drahou.

V Asii bychom našli několik zemí, kde je hluboce zakořeněna muslimská víra. A právě zde si nesmí ženy pracující ve veřejných službách líčit rty. Proč? Kdyby ženy byly nalíčené, mohly by zbytečně rozptylovat a provokovat muže. Z tohoto důvodu také mohou ve veřejných službách v těchto zemích pracovat pouze neatraktivní ženy. Jak se asi musí dotyčné ženy cítit, když jsou označeny za neatraktivní?

magazin.cz

 

V jedné kalifornské restauraci přišel její majitel s nápadem nabízet svým zákazníkům hamburgery ve tvaru mužského penisu. Zákazníci s tím kupodivu neměli žádný problém, přišlo jim to jako vtipný nápad. Ovšem servírky v tom viděly sexuální harašení a svého šéfa zažalovaly. A ten musel zaplatit pokutu ve výši neuvěřitelných 45 tisíc dolarů.

Co se týče velikosti penisu, dělí se společnost na dvě skupiny. Jedna říká, že čím větší, tím lepší. Ale druhá skupina zastává názor, že i s malým Kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. Pravdou ale asi zůstává, že jakýkoliv extrém je nežádoucí – ať už příliš malý nebo příliš velký penis. Snad žádná žena by nechtěla zažít sex s mužem, který je obdařen největším penisem na světě. Ten měří na délku neuvěřitelných 34 centimetrů a po obvodu 16 centimetrů.

magazin.cz

 

I pohlavní styk v říši zvířat může být poněkud kuriózní. Vědci při pozorování tučňáků na jižním pólu zjistili, že některé samičky nutily samce za pohlavní akt jistým způsobem platit. Platidlem pak byly kamínky. Ty samičky používají při stavbě hnízda. Vždy po páření si samice od samců vzaly kamínek a spěchaly s ním přispět na stavbu hnízda. Vědci dokonce spatřili, jak se samice samcům chodily nabízet. Často pak dostaly kamínek jenom za to.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!